Resume from February 14, 2024

Ліда

Директор ресторану, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 05.2020 to 06.2022 (2 years 1 month)
VAPIANO UKRAINE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з франчайзингом;
-дотримання європейських стандартів (обслуговування,продукції,якості їжі); -управління штатом 50 осіб;
- складання ЗП відомості;
- формування звітів Ms Pos,Profit;
-побудова міцної команди професійних працівників (навчання, мотивація);
-облік товарообігу,руху коштів,та проведення контрольних інвентаризацій;
-відбір, мотивація та навчання персоналу ресторану; -планування, контроль і аналіз всіх торгових і організаційних процесів ресторану;
-проведення регулярного аналізу по товарним групам, визначення прибуткових і збиткових груп товарів;
-проведення моніторингу та аналізу діяльності конкурентів; -складання плану бюджету закладу,його аналіз;
Результати:
-оптимізовано графік персоналу;
-підвищено рівень клієнтоорінтовності персоналу; -досягла збільшення середнього чеку на 21%

Заступник директора ресторану

from 02.2020 to 05.2020 (3 months)
VAPIANO UKRAINE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-контроль дотримання стандартів компанії;
-організація безперебійної роботи закладу (систематичне замовлення продукції, контроль якості продукції);
- проведення тренінгів та зборів для персоналу;
- робота з програмою Ms Pos, Profit
- продуктивна робота над збільшенням продажу та середнього чека;
-складання графіків роботи співробітників;
-навчання персоналу;
-забезпечення якісного обслуговування гостей;

Менеджер ресторану

from 10.2018 to 02.2020 (1 year 4 months)
PESTO FAMILY, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-облік коштів;
-робота з касовим апаратом;
-заповнення книги КУРО;
-приймання та ведення банкетів -координація роботи працівників; -контроль зовнішнього вигляду персоналу.

Заступник директора кулінарної студії

from 08.2016 to 08.2018 (2 years)
MANDARIN PROJECT, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка кулінарних майстер-класів;
- організація роботи студії;
- складання графіків роботи персоналу;
- пошук персоналу;
- організація поставок;
- робота з партнерами;
- складання щоденних звітів, робота з касою;
- комунікація з іншими відділами підприємства;
Результати:
-розробила мотиваційні програми для персоналу;
-проведений ребрендінг ресторану.
- вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
- проведення тренінгів та зборів для персоналу;
- продуктивна робота над збільшенням бази гостей.
Результати:
-впровадження графіку кулінарних майстер-класів на постійній основі; -збільшення лояльності гостей;
-здійснення виїзних майстер-класів.

Education

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Магістр,Факультет Менеджмент огранізацій та адміністрування, Северодонецк
Higher, from 2016 to 2018 (2 years)

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Бакалавр,Факультет природничих наук, Северодонецк
Higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Additional education and certificates

КЛІЄНТООРІНТОВНІСТЬ ТА ВРАЖАЮЧИЙ СЕРВІС

Марусич Оксана, вересень 2020

ЕФЕКТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ

Магалецький Андрій,лютий 2019

УПРАВЛІННЯ ВЛАСНИМИ ЕМОЦІЯМИ ТА РОБОТА З РЕСУРСНИМ СТАНОМ

Петруха Тетяна, жовтень 2020

Knowledge and skills

MS Office Profit POS

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

References

Новицька Віра Петрівна

Новицька Віра Петрівна

HR директор, VAPIANO UKRAINE

Contact details are hidden

Additional information

Високий ступінь самомотивації, лідерські якості та ініціативність.
Комунікабельність.
Відповідальність, цілеспрямованість. Здатність працювати в умовах стислих термінів, а також швидке включення до нових завдань.
Стресостійкість

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: