Resume from May 18, 2023 File

Дмитро

Завідувач виробництва

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
П.І.Б.: Софійчук Дмитро Григорович
Дата народження: 22.12.70
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейний стан: одружений, два сина.

Освіта :
1998-2001 Київський національний торгово-економічний університет. Спеціальність: «Технолог громадського харчування»
1991-1993 Київський технікум громадського харчування. Спеціальність:
«Організація обслуговування та управління підприємствами громадського харчування »

1988-1989 Київське кулінарне училище № 3 Спеціальність: повар

Досвід рОботИ :

2021 – теперішній час ТОВ «ЛОКАЛ ГЛАС» директор
2020 – 2021 ТОВ «Сіті Грін» завідуючий кулінарією.
2019 - 2020 ТОВ «Фудком» Велика Кишеня. Завідуючий відділом кулінарія, м`ясо, риба.
2013-2016ПТ «ІЛомбард» начальник відділення
2002 - 2013 Кафе «Чайка» директор
2002-2002 ЗАО «Фоззі». Стажировка на посаду керуючого супермаркету «Сільпо».
2000-2002 Кафе-бар «Паллада» адміністратор.
1998-2000 ПП «НТ» керуючий магазину.
1995-1998 СП «Екском-Ельзас». Ресторан «Вінштуб» («Эксклюзив») адмиіністратор (керуючий).
1993-1995 ТПП «Интеллект»
зав. виробництвом кафе - бара «Вестерн».
Додаткові навички:
Організація торгово-комерційної діяльності підприємств торгівлі, громадського харчування. Облік, управління, калькуляція, ведення звітності. Організація постачання, формування асортимента. Ведення складського обліку. Робота в 1С та інших програмах.
Водійське посвідчення В, С, Е

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: