Resume from March 9, 2023 File

Мар'ян

Працівник для будь-якої роботи

Age:
24 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Доброго дня! Моє ім’я Мар'ян, мені 22 роки.
Висловлюючи велике бажання працювати у вашій компанії, оскільки я дуже комунікабельна людина, та маю велику тягу до навчання та саморозвитку.
Я колишній працівник правоохоронних органів, маю здібності до роботи за ПК, на посаді слідчого працював 1 рік в Івано-Франківському Районному управлінні поліції, проходив стажування в оперативних підрозділах ГУНП в Івано-Франківській області, закінчив навчання в Національній академії внутрішніх справ, диплом Право 081, магістр права .
Дисциплінований та врівноважений, стресостійкий, маю досвід в спілкуванні з людьми, комунікабельний, ініціатор, працюю більше ніж того вимагає роботодавець, водійський стаж 4 роки, категорії посвідчення водія А,В,С, проживаю в місті Івано-Франківськ, хочу розвиватися в різних напрямках і отримувати як умога більше досвіду, нові знайомства.
Займався роздрібної торгівлею, та торгівлею під реалізацію товарів, кондитерських виробів алкогольних напоїв, професійні навички в документознавстві, маю досвід роботи в торгівлі нерухомістю та складанні процесуальний документів, вмію працювати з СРМ системою, знання законів України, що не знаю все можна вивчити і знайти.
Якщо ви дочитали до цього етапу моєї невеличкої біографії тоді можливо я зацікавив вас і вам потрібен саме такий працівник, як я мій контактний номер телефону [open contact info](look above in the "contact info" section)/7, щиро вдячний за увагу!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories