Resume from March 29, 2023 File

Олександр

Инженер по охране труда

City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Корсіков Олександр Дмитрович
Особисті дані:
Адреса: м. Бахмут, Донецька обл., Україна (на даний час проживаю м. Дніпро, Перемоги3)
Тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Е -mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 12.09.1958р.
Місце народження: м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
Маю права та власний автомобіль.

Досвід роботи:
01.04.2015 – 01.09.2022р.р. ПрАТ «Артвайнері», м. Бахмут, Донецька обл. на посадах:
з 01.2015р. по 01.07.2016р. -головний інженер;
Здійснення технічного керівництва.

з 01.07.2016р. до 01.09.2022р. начальник служби з охорони праці ПрАТ «Артвайнері» (за сувміцниством виконуючий обов'язки начальника служби з нагляду за будівлями та спорудами, до якої входила ремонтно-будівельна дільниця)
Управління охоронної праці на підприємстві відповідно до розроблених «Положень…, Закону України про ОП, нормативно-правових актів щодо ОП. включаючи: проведення вступних інструктажів із новоприйнятими та працівниками підрядних організацій, розробка план-графіків проведення атестацій працівників з перевірки знань, розробка, перегляд, консультації з розробки інструкцій з ОП, включаючи їх реєстрацію та видачу після реєстрації; Підготовка програм з навчання працівників підприємства; навчання, перевірка знань працівників комісією підприємства, навчання спеціалістів підприємства у навчальних центрах, участь у роботі кваліфікаційної комісії з підвищення кваліфікації, для отримання основної суміжної професії, проведення атестації робочих місць, підготовка списків на проведення медичних оглядів, за погодженням з Держпрацею, проведення експертиз на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію машин та механізмів підвищеної небезпеки, проведення перевірок стану охорони праці, промислової санітарії, пожежної безпеки на ділянках робіт з видачею розпоряджень та підготовкою «Заходів щодо їх усунення..», участь у комісії з приймання нових об'єктів в експлуатацію, підготовка бюджету служби ОП, підготовка передача звітів з ОП, керівництво комісією підприємства з розслідування НВ(легкий), участь у комісії з розслідування НВ (важкий), підготовка проектів наказів з ОП по підприємству та інш.
Управління службою нагляду будівель та споруд, включаючи: проведення інструктажів з технічного утримання будівель та споруд з відповідальними працівниками підприємства; проведення весняно-осінніх та поточних оглядів будівель та споруд, включаючи виробничі мережі з відображенням результатів в актах оглядів та журналах для підготовки Переліку необхідних робіт на наступний бюджетний рік та внесення змін на поточний рік в процесі їх експлуатації, виходячи з їх технічного стану для формування Графіка ремонтно-будівельних робіт та підготовки бюджету виконання робіт на наступний рік та внесення змін у поточному році (за результатами оглядів- відповідно до категорійності стану будівель та споруд). Керівництво ремонтно-будівельною ділянкою підприємства.

З 2007 по 2014р.р. ТОВ «Східно – Українська Металургійна Компанія, м. Алчевськ, Луганська обл. на посаді: головний інженер.
Ведення проекту з будівництва гіпсового рудника, включаючи одержання всіх дозвільних документів (проекту на «Відкриття, підготовку та відпрацювання Східної ділянки Попаснянського родовища гіпсу…», включаючи розділ ОВНС та комплексної експертизи проекту), проекту гірничого відведення та гірничотехнічної експертизи. Узгодження обох проектів у Держнаглядохоронпраці. Отримання акту гірничого відведення до Держнаглядохоронпраці України. Підготовка пакету документів для отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин та механізмів із проходженням експертизи. Оформлення земельних ділянок до укладання договорів аренды. Отримання технічних умов. Підбір інженерно-технічних працівників. Підготовка плану розвитку, відпрацювання та погодження його в Держнаглядохоронпраці. Здійснення контролю за якістю ведення робіт підрядними організаціями та виконанням обсягів відповідно до затвердженого плану

З 2002 по 2007р.р. ЗАО « Лафарж Гіпс» Україна, м. Бахмут. Донецька обл. на посадах: директор з виробництва, технічний директор.
Забезпечення технічного керівництва на гіпсовій шахті (дільниці комбайнового видобутку, буровибухових робіт), заводі з виробництва гірсового в'яжучого, виробничої лабораторії, допоміжними службами. Здійснював керівництво у реалізації наступних проектів:
- модернізація головної вентиляційної установки ВОКД -30;
- телефонізація гіпсового рудника;
- енергопостачання гіпсового рудника (резерв);
- Ліквідація провалів на поверхні;
- кріплення ослаблених зон у підземних виробках гіпсового рудника;
- влаштування вентиляційних перемичок.
Підготовка бюджету виробництва. Переоформлення дозволу на видобуток. Підготовка «Інструкції зі втрат». Робота із контролюючими органами.

1986 – 2002р.р..
1 Воєнізований Гірничорятувальний загін, м. Горлівка, Донецька обл. на посадах:
Командир гірничорятувального взводу, помічник командира гірничорятувального загону.
Керівництво особовим складом як у процесі несення чергування, та при ліквідації різного виду аварій на вугільних та інших шахтах, об'єктах. Участь у розробці «Заходів щодо зниження аварійності на закріплених шахтах, об'єктах, Планів ліквідації аварій. Здійснення профілактичної роботи на шахтах, об'єктах з метою виявлення порушень та їх усунення.

1984 – 1985р.р..
Шахтовідновне управління, м. Соледар, Донецька обл. на посадах: гірничий майстер, заступник начальника гірничо-капітальної ділянки.
Керівництво зміною, ділянкою.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: