• File

Олег

Юрист

Age:
51 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

ШКРОБОТ ОЛЕГ ВІТАЛІЙОВИЧ
(16.11.1972р.)
Освіта:

1990–1995р.р. Східноукраїнський державний університет, Луганськ:
Факультет: Транспортного машинобудування.
Спеціальність: Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини та обладнання
1993–1998р.р. Східноукраїнський державний університет, Луганськ:
Факультет: Юридичний.
Спеціальність: Правознавство.

Підвищення кваліфікації:

1999р., Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Українського фінансово-економічного інституту ДПА України, м. Київ.
Програма: Правове забезпечення органів ДПА.
2005р., Центр підготовки та перепідготовки кадрів, м. Київ.
Програма: Стягнення боргів.
2006р., Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, м. Київ.
Програма: Правове забезпечення органів рибоохорони.
2019р., Вища школа адвокатури НААУ, м. Київ.
Програма: Адаптаційний курс в професію адвоката.
2019-2020р.р., Рада адвокатів Донецької області, м. Краматорськ:
Програма: Щорічні заходи з підвищення кваліфікації.
2021р., Рада адвокатів Донецької області, м. Краматорськ:
Програма: Щорічні заходи з підвищення кваліфікації.

Володіння автотранспортними засобами, програмами, оргтехнікою:

Керую автотранспортним засобом, категорія «В», стаж керування 10 років. У власності є автомобіль марки Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4WD, який за необхідністю може бути застосований під час виконання своїх обов’язків.
Персональний комп’ютер і периферійні пристрої – володію в межах користувача.
Windows, Word, Excel, Outlook.
Володію базовими знаннями цифрової грамотності.
Електронні правові бази даних: "Ліга" та інші.


Досвіт роботи:

07.08.1995р. – 12.12.1995р., ТОВ «Аудиторська фірма «ТІС-Аудіт», Луганськ
Посада : Юрисконсульт
Правовий супровід господарської діяльності фірми. Безпосередньо займався претензійно-позовною, договірною роботою, веденням кадрової документації у фірмі, упорядкуванням проектів локальних нормативно-правових актів фірми.
07.02.1996р.– 20.06.2000р., Державна податкова інспекція в Жовтневому районі м.Луганська,
Посада: Головний спеціаліст, Юрисконсульт, заступник начальника відділу кадрів, юридичної служби и спеціальної роботи.
Правовий супровід діяльності державного податкового органу, спрямований на дотримання чинного законодавства при виконанні їм своїх функцій і завдань. Безпосередньо займався стягненням заборгованості з платників-боржників по обов'язкових платежах до бюджету у досудовому та в судовому порядку, брав участь у розгляді скарг платників податків та інших звернень громадян, складанням та оформленням цивільно-правових договорів, підготовкою проектів наказів, представляв інтереси податкової інспекції в господарському та місцевих судах. Крім того, відповідав за спеціальний режим в інспекції (державна таємниця), мав допуск до роботи з секретними документами.
21.06.2000р. – 05.10.2005р., ЗАТ «Луганські акумулятори», Консорціум «Укр Бат», м. Луганськ,
Посада: Юрисконсульт
Правовий супровід господарської діяльності підприємств у сфері трудового, цивільного, податкового законодавства. Безпосередньо займався складанням і оформленням цивільно-правових договорів, підготовкою проектів наказів та інших локальних нормативно-правових актів підприємства, претензійно-позовною роботою (стягнення дебіторської заборгованості, штрафних санкцій, витребування майна з незаконного володіння, оскарження податкових повідомлень, рішень, постанов податкових та інших контролюючих органів), представництво інтересів підприємств в судах (господарських судах) в т.ч. в справах про банкрутство, складання та оформлення цивільно-правових договорів, виконання рішень судів в органах державної виконавчої служби. Представництво інтересів підприємств при проведенні перевірок податковими і правоохоронними органами.
30.06.2005р. – 12.12.2015р., органи рибоохорони Луганської області (Луганський територіальний відділ Східного державного басейнового управління охорони водних живих ресурсів, Головне управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Луганський області, Управління охорони, використання і відтворення біоресурсів та регулювання рибальства в Луганський області).
Посада: Юрисконсульт, завідуючій сектором правового забезпечення та роботи с персоналом.
Правовий супровід діяльності державного природоохоронного органу, спрямований на дотримання чинного законодавства при виконанні їм своїх функцій та завдань. Керував сектором правового забезпечення та роботи з персоналом. Безпосередньо займався складанням та оформленням цивільно-правових договорів, підготовкою проектів наказів та інших локальних нормативно-правових актів, претензійно-позовною роботою (стягнення збитків нанесених водним живим ресурсам внаслідок порушення природоохоронного законодавства), розглядав адміністративні справи, скарги та звернення громадян, а також юридичних осіб, проводив службові розслідування, представляв інтереси організації в усіх судових установах в якості позивача, відповідача і третьої особи. Здійснював правове забезпечення проведення перевірок органом підприємств, організацій та громадян з питання дотримання законодавства про охорону, відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства.
01.07.2005р. – 01.07.2011р. – фізична особа - підприємець (ФОП), здійснював юридичну практику, у тому числі правовий супровід господарської діяльності підприємств, представляв інтереси юридичних та фізичних осіб у судах.
17.12.2015р. – 15.04.2020р. - фізична особа - підприємець (ФОП), здійснював юридичну практику.
З 26.02.2020р. – займаюся адвокатською діяльністю (Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю ДН № 5733 від 26.02.2020р.)

КОНТАКТЫ:

моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

e-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: