Resume from January 19, 2024 PRO

Петро

Інженер-технолог, дизайнер, конструктор

Age:
38 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

інженер технолог , керівник

from 05.2005 to 08.2022 (17 years 3 months)
ПП ''Дивани меблі'' / НУ''ЛП''

Education

ЛПБА

Богослів'я, Львів
Unfinished higher, from 2017 to 2021 (4 years)

бакалавр богослів'я

НЛУУ

Технологічнії деревообробки, Львів
Higher, from 2006 to 2012 (6 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet CorelDRAW MS Outlook Користувач ПК Email КОМПАС КОМПАС-3D Cutting Gmail

Additional information

Досвід роботи :
2005-2010ПП Дивани-меблі. Учасник в процесі виробництва м’яких меблів, технолог у відділі нових моделей
2010-2012ТОВ. Буковина Глобал Дизайн. Інженер технолог
2013 ПП. Ханик. робота з масивом (бук, сосна), заміри, сушіння поставів, виговлення та розроблення і контроль, на всіх етапах в меблі садово паркові

2014 ДП ”Амбієнте Ферніче Україна”, інженер технолог.
2015 ДП ''Могран Ферніче Україна'', інженер технолог
2016 ФОП Стиль конфорту, інженер технолог.
2017 ПП. Арт Меблі., офіс-менеджер по продажу меблiв для спалень.
2021 АТБ-Маркет, охоронник. Забезпечував : роботу магазину, працював на камерах, cупровід інкасації та списування ТМЦ і тд.
2022 Національний Університет’’ЛП’’фахівець помічник директора (від створення накладної і нарядів і інших документів до контролю звітів реєстра архіва та особистих доручень.)
2023 Сільпо-Фуд. Начальник зміни охорони.
2023-2024 Будівельних підприємствах. Муляр, різноробочий. Особисті якості : креативність, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, ініціативність, самоорганізованість, дисциплінованість, вміння працювати в команді іорієнтованість на результат, наполегливість, старанність, здатність вчитися і пристосовуватися до нових робочих умов та гнучко реагувати на них, здатність швидко освоювати нові технології, терпіння. Бажання працювати та заробляти.

Виконував: налагодження виробництва; пакет дукументації, специфікації; технологічний маршрут; креслення виробів, деталей і вузлів з’єднань; хрономентаж часу; карти розкрою; шаблони і їх копії з картону для вирізання дерев’яних деталей постачальникам; здійснював заходи для попередження рекламацій. Управління персоналом у досягнення поставлених завдань інженером-технологом у покращенні і розвитку підприємства у підборі a також існуючого небхідного персоналу з організації виробництва м'яких меблів в галузі деревообробки. Створеня технологічних дільниць, ліній, карт, креслень, cпецифікацій. Полегшення і спрощення виробів у виготовленні. Виготовлення та розробка виробу у готовий продукт. Контроль на всіх етапах виготовлення від заданої сировини до упоковки.Технічний супровід виробництва; Нормування виробничих процесів; Пропозиції щодо удосконалення конструкторської документації, деталювання, специфікацій, контроль та покращення процесу виготовлення; праця над ощадливим виробництвом над рекламаціями.

Ціль зайняти посаду працівника по трудовій : начальник виробництва; керівник підрозділа (ів); інженер-технолог; заступника керівника; інженер-технолог відділа розробки нових моделей; головний інженер; офіс-менеджер з постачання або продажів; працівник офісу; керівник відділу якості; менеджера, виконроба, керівника.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: