Resume from December 14, 2023 File

Юлія

Товарознавець, ревізор, менеджер з закупівель

Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Особисті відомості:
Луценко Юлія Борисівна - 26 вересня 1990 р. Мобільний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) Електронна адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
1.В 2007р.вступила до Київського національного університету будівництва і архітектури на «Будівельно-технологічний» факультет за спеціальністю «Товарознавство і комерційна діяльність». 2.В 2011 році закінчила навчання і отримала ступінь – Бакалавр товарознавства за спеціальністю «Товарознавство і комерційна діяльність» 3.В 2013 році закінчила навчання і отримала ступінь – Магістр товарознавства за спеціальністю «Товарознавство і комерційна діяльність»
Досвід роботи:
1.квітень 2015 – серпень 2021 - ТОВ «Київфарм» (фармацевтична компанія, аптечна сітка по Києву та Київській, Житомирській та Чернігівській областях, 90 аптечних закладів) – бухгалтер - ревiзор
Службові обов’язки: встановлення товару на прихід, коригування накладних, повернення постачальнику, переміщення між аптеками. Переоцінка товару, заведення нових позицій. Робота з рекламаціями. Проведення банку. Щотижнева звірка з аптеками по надходженню товару на наявність документів. Перевірка товарних звітів. Проведення інвентаризацій.
2.травень 2014 – грудень 2014 – ТОВ «Тіккуріла» (Побутові та загально будівельні фарби) - фахівець відділу клієнтського сервісу.
Службові обов’язки: тісна робота з покупцями, менеджерами, логістами, керівництвом складу. Аналіз замовлення, створення рахунків, видаткових та податкових накладних, коригувань податкових накладних, підготовка пакету документів для замовника товару (одержувача). Робота с актами невідповідності, в разі необхідності виставлення претензії перевізнику, проведення повернень товару, фізичних обмінів. Введення первинної бухгалтерії. Проведення переобліків.
3.березень 2013 -лютий 2014– ПрАТ «Термінал-М» (завод з виготовлення будівельних матеріалів, ТМ «Siltek»)- товарознавець.
Службові обов’язки: звіт для менеджерів, та керівництва заводу. Створення та подальше ведень таблиць по відгрузках певних груп товарів та послуг. Тісна робота з виробництвом, лабораторією, менеджерами, замовниками. Комплектація машин до відправлення замовнику. Замовлення транспорту для перевезення продукції до замовника та забору повернення товару від замовника до постачальника.
Аналіз замовлення, на їх основі здійснювалось створення рахунків, видаткових та податкових накладних, підготовка пакету документів для замовника товару (одержувача). Оформлення актів звірки, корегування, повернення товару від замовника на склад. Збір первинних бухгалтерських документів.
4.червень 2012 – листопад 2012 – ТОВ«Дрінк Дістрібушн Сістем»(перший національний виноробний холдинг) – товарознавець.
Службові обов’язки:аналіз залишків на складі, на основі якого робила замовлення на склад. Проводила по базі 1С надходження продукції. Переміщення товару по складах. Повернення товару постачальнику. Оброблення замовлень, на основі яких створювала видаткові накладні, податкові накладні, ТТН. Проводила по базі 1С повернення товару від замовників до себе на склад. Також займалася оформленням довіреностей, збором первинних бухгалтерських документів.

Додаткова інформація:
Навички та вміння: впевнений користувач персонального комп’ютора, вільно володію MS Office, Internet, база 1С (версії 7,8), ANR, права категорії В. Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, стресостійка, пунктуальна, швидко вчуся.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: