Resume from November 11, 2022 File

Геннадий

Фінансовий аналітик

Age:
50 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Барабаш Геннадій Григорович

Дата народження: 14 грудня 1973
Сімейний стан: одружений
Місто Одеса
Адреса: Суворівський район
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Особливість: інвалід ІІ групи
Досвід роботи
Бухгалтер – ревізор (контрольно-ревізійна група ЦБ)
З 03.1993
АРО «Пасаж»
Здійснював контроль торгових точок та магазинів роздрібно-оптової торгівлі та контроль реалізації товарів, касова дисципліна. Організація робіт. Перевірка, контроль надходження та збуту товарів вітчизняного та зарубіжного виробництва, інвентаризація складських приміщень (картки обліку та фактична наявність), основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та обладнання. Перевірка правильності складання та ведення фінансової та звітної документації.
Бухгалтер 2 категорії
з 09.1995
Дорожній відділ робочого постачання Одеської залізниці.
Розрахунок та нарахування заробітної плати співробітникам відділу та складському персоналу. Робота в комп'ютерній програмі «Клієнт-банк», оформлення платіжок, контроль за переказом коштів.
Головний бухгалтер
з 02.1996
МПП Туристична фірма «Планета»
Контролює організацію фінансово-господарської діяльності у сфері надання туристичних послуг. Розрахунок витрат та доходів підприємства, розрахунок калькуляцій. Аналіз фінансово-господарську діяльність підприємства.
Розрахунок та нарахування заробітної плати персоналу фірми. Робота у комп'ютерній програмі «Клієнт-банк», оформлення платіжок, контроль над надходженням коштів.
Інспектор 2 рангу з доходів до Пенсійного фонду України Приморського району
з 01.1996
Приморська податкова Адміністрація, Пенсійний фонд.
Контроль та перевірка магазинів, підприємств та організацій територіально розташованих у Приморському районі, своєчасності та повноти сплати коштів до Пенсійного фонду району. Перевірка правильності складання та ведення фінансової звітної підприємств. Спільна участь із працівниками ДПА у комплексних перевірках підприємств та організацій.

Бухгалтер 1 категорії
З 07.1997
Управління Одеської залізниці
Керівництво персоналом фінансово-економічних відділів залізної дроги, що входять до структури вагонного господарства. Перевірка, контроль надходження коштів від робіт та послуг з ремонту вантажних вагонів. Участь в інвентаризаціях основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та обладнання а також перевірки правильності складання та ведення фінансової та звітної документації на підприємствах, що входять до структури господарства.

Провідний економіст
З 07.2006
Вагонного депо Одеса-Застава 1 Одеської залізниці
Входив до складу керівництва підприємства. Здійснював керівництво персоналом планово-економічного відділу підприємства. Підготовляв та проводив розрахунки за договорами на послуги з ремонту вантажних вагонів замовниками в Україні, Молдові, Естонії, Росії, Казахстані. Здійснював контроль надходження коштів від робіт і послуг з ремонту вантажних вагонів. Проводив розрахунок штатного розкладу підприємства, працював в АРМ «Договору» та АСУ «Кадри-Штат».
Входив до складу комісій – 1. По «перевірці знань закону України «про Охорону праці» та типових «Положення про службу охорони праці» та інших нормативних актів.
2 По інвентаризаціям основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та обладнання.
3. Також комісії з розгляду збільшення розрядів та категорій персоналу підприємства (Штат – 889 осіб). Здійснював підготовку керівництва підприємства, аналізуючи показники виробничо-фінансової діяльності підприємства.
Провідний інженер з праці та з\п регіональної філії Одеська залізниця.
З 09.2016
Регіональна філія Одеської залізниці АТ Укрзалізниці
Працював у відділі нормування праці з Регіональної філії Одеська залізниця. Здійснював розробку нормативної документації щодо нормування праці відповідно до технологічних процесів виконуваних робіт підприємствами Регіональної філії. Проводив розрахунок необхідного утримання контингенту підприємств відповідно до обсягів робіт, що виконуються. Проводив роботу з організації роботи персоналу (фотографія робочого процесу). Надавав консультаційну та методичну підтримку підприємствам (більше 120 підприємств), що входять до складу Регіональної філії Одеської залізниці.
25.10.2018 Нагороджений Почесною Грамотою від начальника Одеської залізниці. за внесок у розвиток галузі.
Голова Правління товариства співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) «Зоряний 86».
З 08.2020

На посаді голови правління здійснював управління житловим фондом 4-х будинків. Займався експлуатацією технічним обслуговуванням та капітальним ремонтом водяних, каналізаційних, теплових та вентиляційних систем багатоповерхових будинків, а також утриманням прибудинкових територій. Здійснював керівництво технічним та адміністративним персоналом. Взаємодіяв із організаціями та департаментами комунального господарства міста.
Проводив як посадову особу інструктажі персоналу ОСББ щодо «перевірки знань закону України «про Охорону праці» та типових «Положень про службу охорони праці» та інших нормативних актів охорони праці.

Освіта

Вища
Вересень 1992р/травень 1994р - Одеське профтехучилище 31. Спеціальність - оператор ЕОМ (програмування та автоматизація виробничих процесів).

Вересень 1994р/травень 1996р - Технікум залізничного транспорту ім.Дзержинського. Спеціальність - бухгалтер (Контроль та аналіз господарської діяльності).

Вересень 1998р/травень 2004р - Дніпропетровський Національний Університет залізничного транспорту ім.Лазаряна. Спеціальність - Економіст (Економіка та підприємництво).

Додаткова освіта

Червень-липень 2007р. – Харківський інститут інформаційних технологій. Фахівець із роботи в АСУ «Кадри-Штат».

Листопад-грудень 2007р. - Київський університет економіки та технологій транспорту. (Економічні методи Управління та аналізу).

Лютий-березень 2014р. – Донецький інститут інженерів транспорту. (Фінансова діяльність транспорту за сучасних умовах).

Листопад-січень 2020-2021р. Пройшов навчання в Центрі Навчання Охорони Праці Асоціації «Одеський Житловий Союз» - на право проведення інструктажів з «Охорони Праці», типових «Положення про порядок проведення навчання та перевірки знань питань охорони праці», «Порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків…», "Типове положення про службу охорони праці" та інших нормативних актів з охорони праці відповідно до вимог п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05. (Посвідчення №070.20 від 3 грудня 2020р.)

Професійні навички

Хороший рівень роботи з комп'ютером
Ward,Excel, АСУ «Баланс підприємства» 1С Бухгалтерія, Медок, АСУ (Кадри), АСУ (Доогвір), E-tender.UA «PROZORRO».

Управління автомобілем – права категорії Б.
Володіння мовами
Англійська – нижче середнього
Болгарська – середній рівень
Російська – вільне володіння
Українська — вільне володіння

Додаткова інформація

Комунікабельний, дисциплінований, ініціативний, наполегливий, маю організаторські здібності, адекватно реагую на критику, вільно взаємодію з командою, вмію працювати у кризових ситуаціях, відповідальний, легко навчаюсь.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: