Resume from November 30, 2022

Роман

Шеф-повар

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Ternopil, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф- повар

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
Альтбир, Вся Украина (Готельно-ресторанний бізнес)

Опрацювання та запуск меню.Запуск спеціальних сезонних пропозицій.Участь у опрацюванні, дегустаціях, впровадженні та адаптації спеціальних пропозицій.Організація роботи кухні (у тому числі технічне оснащення за потреби), організація процесу взаємодії між кухнею та залом.Робота з командою: навчання та атестація персоналу.Контроль зворотного зв’язку від гостей;Ведення документообігу (внутрішні звіти, табель)Контроль націнки, собівартості (звітність).Контроль процесів прийому (якісні та кількісні показники), зберігання та реалізації сировини, напівфабрикатів та готової продукції відповідно до встановлених Сан норм. Дотримання всіх норм та вимог щодо роботи з продуктами харчування.

Шеф- повар

from 11.2019 to 12.2020 (1 year 1 month)
Steak ,fish bar, Вся Украина (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню стейк бара ,та фіш бара.Аналіз показників ефективності роботи кухні .Робота з фуд костом

Шеф- повар

from 09.2018 to 05.2019 (8 months)
Папа Рома ,итальянская траттория, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню італійського ресторану ,оптимізація процесу роботи.

Су шеф

from 09.2017 to 02.2018 (5 months)
Гурама, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 05.2017 to 09.2017 (4 months)
Дубровский, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в преміум сегменті.Контроль роботи кухарів та видачі страв .

Шеф- повар

from 10.2015 to 12.2016 (1 year 2 months)
Казино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробничих процесовзакладу.Створення меню ,та тех.карт.

Шеф- повар

from 04.2014 to 09.2014 (5 months)
Аризона, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка банкетного меню,та введення страв італійської та європейської кухні.Підбір персоналу .Робота над локалізацією страв та фуд костом

Су шеф

from 04.2013 to 05.2014 (1 year 1 month)
Зима,Айсбирг, Другие страны (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь в організації відкриття ресторанного комплексу .Ресторан французької кухні ,,Зіма,, півного ресторану Айсбирг ,та караоке Шаляпін.Підбір персоналу,створення тех карт,участь у розробці страв !

Шеф- повар

from 05.2009 to 11.2012 (3 years 6 months)
Итальянский гриль, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухарів.
Розробка тех карт,сезонних страв.Робота в ресторані преміум сегменту!

Additional education and certificates

ВПУ ( кухар)

1

Державний біотехнологічний університет( харчові технології)

4

Additional information

*Знання італійської,європейської,паназіатської,японської кухні.
*Знання специфіки всіх підрозділів кухні.

*Знання нормативних документів

*Вміння навчати та організувати
Обширні навики создавати нові страви,сезонні пропозиції.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: