Resume from June 9, 2024 PRO

Микола

Начальник служби безпеки

Age:
58 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник Служби безпекі

from 08.2016 to now (7 years 10 months)
УкрБорг, ТОВ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Досвід роботи:
З 2016 року по даний час керівник Служби безпеки груп компаній повязаних з компанії «Укрборг» (фінансова компанія).
одночасно директор охоронной ТОВ "Дебт сек"юріті" ЕГРПОУ 39453235.
З 2015 року по 2016 рік керівник Служби безпеки компанії «Evoplay» (ІТ компанія);

Військова служба:
З 1995 року по 2014 рік служба в Управлінні державної охорони України (правоохоронний орган з спеціальним статусом),на посадах у підрозділах до заступника начальника управління (більше 1000 чоловік особового складу).
З 1987 року по 1992 служба в Збройних силах на посадах до командира роти (до 100 чоловік особового складу);
Обов’язки:
За час роботи займався побудуванням повного циклу системи безпеки установ ( технічної, кадрової, економічної та інформаційної), у тому числі необхідної та достатньої безпекою об’єктів компанії та особистої охорони осіб, фактично з нуля. Аналіз та реалізація заходів з попередженням, виявленням та усуненням різних ступеням погроз, відносно роботи установи та осіб. Крім того в обов’язки входило взаємодія з організаціями та особами, які мали відношення до нормальної, а також безпечної роботи установи, в тому числи з правоохороними.

Освіта: Вища.
у 1987 році закінчив Київське вище зенітне ракетне інженерне училище, за спеціальністю: радіоінженер.
у 1995 році закінчив Харківський військовий університет, за спеціальністю: оперативна-тактична військ, офіцер з вищої військовою освітою.
у 2006 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ, за спеціальністю: правознавство (з відзнакою).
у 2010 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України; за спеціальністю: магістр з державного управління (з відзнакою).

Вміння та навички:
Під час проходження служби займався побудуванням системи безпеки (це стосувалося повного циклу підготовки та проведення безпекових заходів ) перших осіб держави як у м. Києві, по Україні так і під час їх поїздок за кордон, а також іноземних делегацій які прибували до України з візитами.
Забезпеченням та розробкою політики безпеки установи. Організовував діяльність по охороні об’єктів, а також забезпечення особистою охороною посадових осіб. На визначених об’єктах забезпечення необхідного обладнання та контроль систем технічних за

Education

кувс

Правознавство, Київ
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)

Knowledge and skills

Комунікабельність Управлінські навички Самостійне прийняття рішень Володіння зброєю Урегулювання конфліктів Охорона підприємства Знання цивільного законодавства Водійські права кат. B Стресостійкість

Language proficiencies

English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: