Resume from May 17, 2024 PRO

Тарас

Дизайнер, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Дизайнер-графік

from 01.2023 to 04.2024 (1 year 3 months)
Cherokee, Львів (Дизайн)

Пошук та розробка принтів для одягу,відслідковування модних тенденцій,моніторинг ринку,пошук актуальних ідей для створення дизайнів.Робота з сайтом,продажі та графічне наповнення.

Художник-вишивальник

from 11.2020 to 01.2023 (2 years 2 months)
MillaNova Lviv, Львів (Дизайн)

Розшиття корсетів та сукні,підбір матерії,вишивка бісером,паєтками,мереживо.Удосконалив навички вишивки,охайність,делікатна робота з тканиною та дрібними деталями.

Декоратор

from 04.2019 to 11.2020 (1 year 7 months)
Mopis wedding, Львів (Дизайн)

Створював ескізи весільних локацій,різних івентів,разом з флористом підбирали квіткові композиції,кольорові рішення та декор локацій.Працював з ескізами в Procreate.

Education

Львівська політехніка

Дизайн, Львів
Higher, from 2015 to 2021 (6 years)

Knowledge and skills

Відкритість Здатність до навчання Наполегливість Комунікабельність Компетентність Уважність Охайність Флористика Весільна флористика Маркетинг Розробка фірмового стилю Пошиття одягу Ручне вишивання Fashion-моделінг Створення іміджу і стилю Живопис Художній розпис тканини Вишивка бісером Стресостійкість Креативність Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Adobe Photoshop Дизайн інтерʼєру Дизайн одягу Дизайн меблів Розробка дизайну логотипів Adobe Illustrator Figma Adobe InDesign CorelDRAW Розробка лендингів Неконфліктність Висока працездатність Самостійність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — beginner

Additional information

Вітаю.За спеціальністю я дизайнер,маю закінчену вищу освіту яку здобув у Львівській політехніці,також художник,стиліст.Працював з принтами для одягу ,досвід роботи в графічному дизайні,художник-вишивальник в MILANOVA,працював з одягом,стилізував образи,займаюсь fashion iлюстрацією ,маю смак і вмію відчувати тенденції та модні віяння,комунікабельний,вмію спілкуватись з людьми,люблю одяг і все що з ним зв‘язано,вмію також вишивати та декорувати,займався розписом тканини та шкіри,працюю в Procreate з діджитал ілюстрацією,Ai,Ph і тд.Буду дуже радий будь-яким пропозиціям,хочу творити та надихати,створювати красу.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: