Резюме від 17 травня 2024 PRO

Тарас

Дизайнер, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер-графік

з 01.2023 по 04.2024 (1 рік 3 місяці)
Cherokee, Львів (Дизайн)

Пошук та розробка принтів для одягу,відслідковування модних тенденцій,моніторинг ринку,пошук актуальних ідей для створення дизайнів.Робота з сайтом,продажі та графічне наповнення.

Художник-вишивальник

з 11.2020 по 01.2023 (2 роки 2 місяці)
MillaNova Lviv, Львів (Дизайн)

Розшиття корсетів та сукні,підбір матерії,вишивка бісером,паєтками,мереживо.Удосконалив навички вишивки,охайність,делікатна робота з тканиною та дрібними деталями.

Декоратор

з 04.2019 по 11.2020 (1 рік 7 місяців)
Mopis wedding, Львів (Дизайн)

Створював ескізи весільних локацій,різних івентів,разом з флористом підбирали квіткові композиції,кольорові рішення та декор локацій.Працював з ескізами в Procreate.

Освіта

Львівська політехніка

Дизайн, Львів
Вища, з 2015 по 2021 (6 років)

Знання і навички

Відкритість Здатність до навчання Наполегливість Комунікабельність Компетентність Уважність Охайність Флористика Весільна флористика Маркетинг Розробка фірмового стилю Пошиття одягу Ручне вишивання Fashion-моделінг Створення іміджу і стилю Живопис Художній розпис тканини Вишивка бісером Стресостійкість Креативність Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Adobe Photoshop Дизайн інтерʼєру Дизайн одягу Дизайн меблів Розробка дизайну логотипів Adobe Illustrator Figma Adobe InDesign CorelDRAW Розробка лендингів Неконфліктність Висока працездатність Самостійність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Вітаю.За спеціальністю я дизайнер,маю закінчену вищу освіту яку здобув у Львівській політехніці,також художник,стиліст.Працював з принтами для одягу ,досвід роботи в графічному дизайні,художник-вишивальник в MILANOVA,працював з одягом,стилізував образи,займаюсь fashion iлюстрацією ,маю смак і вмію відчувати тенденції та модні віяння,комунікабельний,вмію спілкуватись з людьми,люблю одяг і все що з ним зв‘язано,вмію також вишивати та декорувати,займався розписом тканини та шкіри,працюю в Procreate з діджитал ілюстрацією,Ai,Ph і тд.Буду дуже радий будь-яким пропозиціям,хочу творити та надихати,створювати красу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: