• File

Олексій

Начальник економ. відділу, економіст, фахівець з фінансів, аудиту, бюджетування

Age:
44 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Токарєв Олексій Володимирович (43 роки)

Особисті дані:
народився 23 січня 1980 року в місті Суми; адреса: м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, буд. 8, кв. 61.
моб. [open contact info](look above in the "contact info" section). е-маіl: [open contact info](look above in the "contact info" section); [open contact info](look above in the "contact info" section).

Мета пошуку:
Робота на посаді начальника відділу (економічний або фінансовий напрям), заступника начальника відділу, економіста, фахівця з фінансів, аудиту, бюджетування.

Досвід роботи:
вересень 2008 - квітень 2022 року
Акціонерне товариство "Науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування" ("ВНДІАЕН")
Займані посади (з останньої): начальник відділу планування та економічного аналізу, заступник начальника відділу планування та економічного аналізу.
Посадові обов'язки: організація, керівництво та виконання завдань і функцій, передбачених Положенням про відділ; планування та аналіз економічної діяльності акціонерного товариства загалом і його структурних підрозділів; забезпечення доведення планових показників до структурних підрозділів, контроль їх виконання; складання проєкту фінансового плану, бюджету акціонерного товариства за встановленими формами, плану видатків, аналіз і контроль їх виконання; розробка техніко-економічних обґрунтувань ефективності використання основних засобів; проведення щомісячних (щоквартальних, річних) аналізів фактичних і планових витрат, контроль за правильністю списання витрат за статтями; складання калькуляцій на продукцію та послуги; підготовка довідкових матеріалів економічного змісту, необхідних керівництву, ділове листування з контрагентами.
серпень 2001 - квітень 2008 року
Дочірнє підприємство державної акціонерної компанії "Хліб України" "Сумський комбінат хлібопродуктів".
Займані посади (з останньої): заступник начальника планово-економічного відділу, інженер з організації та нормування праці, провідний економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, економіст 1 категорії.
Посадові обов'язки: планування та організація роботи відділу; координування роботи спеціалістів, ведення обліку та контролю виконання завдань, а також результатів їхньої діяльності; моніторинг ринку, регулювання та контроль цінової політики; підготовка вихідних даних для складання проєктів річних планів, програм виробничо-господарської діяльності та розвитку підприємства; проведення аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства та його підрозділів; складання калькуляцій продукції та послуг, проєктування цін на них; ведення обліку показників з праці та заробітної плати, їх аналіз; виконання комплексу робіт з удосконалення організації та нормування праці; участь у підготовці розділів бізнес-плану, колективного договору, складання штатного розпису підприємства; складання статистичної та фінансової звітності підприємства за певний період, підготовка звітів про діяльність відділу за підсумками роботи (щомісяця); ділове листування.

Освіта:
серпень 1996 - липень 2001 року
Сумський Державний Університет, економічний факультет, спеціальність - економіка підприємств. Спеціаліст. Стаціонар.
листопад 2004 - грудень 2004 року
Київські курси підвищення кваліфікації головних економістів та економістів з праці та заробітної плати
червень 2008 - серпень 2008 року
Сумські курси "Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку та аудиті"
жовтень 2012 року
Навчання з відривом від виробництва за програмою "Управління конкурентоспроможністю підприємства. Формування системи стратегічного менеджменту підприємства".

Додаткові навички:
Добре знання української та російської мови, англійська мова на базовому рівні; досвідчений користувач ПК (Microsoft Office, Internet, е-mail). Водійські права категорії В (з 2004 року).

Особисті якості:
Бажання працювати і вдосконалюватися, аналітичне мислення, наполегливий у досягненні поставленої мети, здатний до прогнозування, відкритий, цілеспрямований, відповідальний, акуратний, старанний, швидко навчаюсь, вмію працювати в команді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: