Resume from April 26, 2023 PRO

Ростислав

Бар-менеджер

Age:
33 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 05.2022 to now (2 years)
Maestro Group, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Здійснення контролю роботи барменів
Перевірка підготовки бару до роботи
Контроль якості обслуговування
Контроль дотримання технологій подачі напоїв
Проведення роботи щодо підвищення кваліфікації персоналу
Допомога в адаптації нових працівників
Розробка нових напоїв
Корегування цін відповідно до собівартості
Опраціювання нових напоїв
Ведення інвентаризації
Оновлення меню
Контроль якості
Підвищення продаж закладів

Бар-менеджер

from 02.2019 to 02.2022 (3 years)
Restaurant Buongiorno, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 02.2019 to 02.2022 (3 years)
Restauraunt about U, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ОНПУ

ІЕЕ, Одеса
Higher, from 2016 to 2020 (4 years)

Інженер Електромеханик , налаштувваня систем з компютерним управлінням .

Additional education and certificates

Hillel IT School Odessa SMM

2019,4 місяця

Udemy , Front end developer

2022

Knowledge and skills

HTML CSS JavaScript Програмування Python SMM Frontend-розробка

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Працюю за баром з 2011 року і ще жодного разу про це не пошкодував , хоча за цей період праці були ну дуже різні проєкти )
За цей час впевнився в тому що немає місця досканалості
І кожного дня потрібно вивчати щось нове , та вдосконалювати свої навички , бо індустрія кожного дня має розвиток .
Люблю свою работу , особливо коли гість кайфує від того , як вона зроблена .
Дуже відповідально та ретельно ставлюсь до поставленних задач,та адекватно сприймаю критику .
Працював більш ніж в 10 різних закладів Одеси , від позиціі бармена до старшого бармена та бар-менеджеру .
Ресторан Jardin в міськсаду , приймав учать у відкриті Monica Pinza Pasta Bar , Wine&Pillow Hotel Wine Bar , запускав з нуля ресторан Buongiorno в міськсаду , та займався корегуванням меню , та підвищенням продаж у ресторані About U . Наразі парцюю бар-менеджером у двох ресторанах та готелі компаніі Maestro Group

Учасник Barometer BarShow 2019
Півфіналіст Bombay Saphire Cup 2019
Півфіналіст Foundation&Shabo Coffee Cup 2019
Учасник World Class Ukraine 2021 топ 30 2 туру




Відкритий до ваших пропозицій як на постійну работу , так і завжди радий буду спеціально для Вас розробити нове меню , зайнятися навчанням персоналу , або корегуванням Вашого меню

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: