Resume from May 14, 2024 PRO

Вікторія

Головний бухгалтер

Age:
54 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер (дистанційно)

from 01.2022 to now (2 years 4 months)
ТОВ, Полтава (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість. Основна діяльність – реалізація пластмасових виробів оптом. У мої обов’язки входить ведення дистанційного бухгалтерського та податкового обліку у програмах БАФ, Медок ( формування та подача податкових накладних на реєстрацію до ДПІ, перевірка податкових зобов’язань, кредиту, подача документації щодо розблокування податкових накладних. Перевірка введення документації до програми БАФ, нарахування заробітної плати, подача звітів до ДПІ та фондів).
На роботу вистачає декілька годин в день, тому шукаю ще роботу на посаду – бухгалтер єдиний чи головний бухгалтер.

Головний бухгалтер

from 08.2012 to 09.2021 (9 years 1 month)
ІТМО ТОВ (дистанційно), Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

З самого початку заснування даного підприємства я працювала дистанційно єдиним бухгалтером . Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість . Спочатку основною діяльністю ТОВ була оптова торгівля, потім почалось виробництво готової продукції з давальницької сировини (різні вироби з металу, наприклад, роліки, калібри, гайки, голки, оправки та інше). Підприємство збагачувалось, закуповувалось устаткування, орендувались нові промислові потужності. Було прийнято рішення про «відкриття» ще одного ТОВ «ВТІ», згодом ще відкрились ФОПи. Я організувала бухгалтерську роботу на всіх цих підприємствах, розширилась бухгалтерія, потрібні були вже помічники. Контролювала роботу бухгалтерії.
Я маю досвід роботи на усіх ділянках бухгалтерського обліку, податкового обліку та відділу кадрів (банк, каса, розрахунки з покупцями та постачальниками, заробітна плата, облік виробництва з своєї сировини і давальницької, облік оптової торгівлі, подання звітів до контролюючих органів, є досвід проходження перевірок).
Володію програмами 1С (8), BAF, офісними програмами, Медок, Вчасно, Скайп, електронна пошта та ін. Перевіряла та редагувала різні договори, готувала документацію на отримання кредитів. Виконувала роботу (оплата рахунків, податків, зборів та ін.) у клієнт-банках (АТ Райффайзен Банк Аваль, Креді Агріколь Банк). Також вела облік зовнішньо- економічної діяльності (експорт-імпорт) на підприємствах . Можу вести повний облік ФОП та ТОВ (на загальних підставах та на єдиному податку, з ПДВ та без ПДВ).
У підпорядкуванні було два бухгалтера. Керування бухгалтерією виконувалось на протязі всього періоду дистанційно, за допомогою телефонного зв'язку, електронної пошти, скайпу, вайберу та ін.…

Головний бухгалтер

from 08.2009 to 03.2010 (7 months)
ТОВ "Тандем 2009", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Займалось продажем снейкової продукції, кондитерських виробів та ін. В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача звітів до контролюючих органів та фондів. У підпорядкуванні - один бухгалтер-оператор.

Головний бухгалтер

from 11.2008 to 06.2009 (7 months)
ТОВ "Сенеж Дніпро", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Займалось продажем снейкової продукції. В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача звітів до контролюючих органів, фондів та до головного офісу. У підпорядкуванні - один бухгалтер-оператор

Заступник головного бухгалтера

from 12.2003 to 08.2008 (4 years 8 months)
ВАТ "МЗБК", Дніпро (Будівельна промисловість, деревообробка)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Діяльність: виробництво готової продукції (бетон, плити та ін. вироби), матеріалів будівництва (пісок, цемент та ін.), надання послуг з транспортування вантажівками та оренда нежитлових приміщень. Таке виробництво було мені зовсім не знайоме, вперше зустрічалось на практиці, тому я влаштувалась на посаду бухгалтера з обліку реалізації. З часом я освоїла не тільки свою частину роботи, а й працювала з банками (Укрексимбанк, Промінвестбанк, Фінанси та кредит та ін.), тобто оплачувала платежі в клієнт-банках, розносила виписки у програму 1С (версія 7), допомагала вести складний облік заробітної плати з кількістю працівників більш, як 400осіб. Поступово змогла замінити на роботі любого відсутнього працівника бухгалтерії, у тому числі й головного бухгалтера, і дістала підвищення у посаді – заступник головного бухгалтера. Приймала участь у складанні податкової звітності, брала участь у нарадах .

Начальник фінансового відділу

from 10.2001 to 11.2003 (2 years 1 month)
Індустріальний РВК, Дніпро (Державні організації)

Державне підприємство. Спочатку була прийнята спеціалістом, далі переведена на посаду бухгалтера, і згодом була призначена начальником фінансово-господарчої частини. Вела бухгалтерський, податковий облік, внутрішні звіти. У підпорядкуванні один бухгалтер та два спеціалісти.

Головний бухгалтер

from 05.1999 to 08.2001 (2 years 3 months)
МП "Фірма Автаркія", Дніпро (Легка промисловість)

Підприємство працювало на загальних підставах. Займалось виробництвом взуття та його реалізацією. В мої обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача всіх звітів, як єдиного бухгалтера.

Головний бухгалтер

from 01.1997 to 04.1999 (2 years 3 months)
КНВП "ФЛЕШ", Дніпро (Харчова промисловість)

Колективне науково-виробниче підприємство від товариства інвалідів працювало на загальних підставах з деякими пільгами. Займалось виробництвом картоплі «фрі» та оптовою торгівлею чаєм. В мої обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача всіх звітів, як єдиного бухгалтера.

Education

Дніпровська державна фінансова академія

Бухгалтер-фінансист, Дніпро
Specialized secondary, from 1987 to 1989 (2 years)

Additional education and certificates

https://7eminar.ua/events/all

постійно підвищую свій рівень знань у зв'язку з великою кількістю нововведень законодавства

Knowledge and skills

1С:Бухгалтерія MS Excel Клієнт-Банк M.E.Doc Вчасно 1С УТП BAS Інші офісні та бухгалтерські програми Можу вести підприємство з "нуля" Можу вести одноразово декілька підприємств або ФОП з ПДВ та без Скайп Viber Telegram Висока працездатність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Disability

2nd degree.
Інвалід 2 групи з дитинства. Пов'язано з ногами, але я відмінно справляюсь з роботою дистанційно, на дому.

Additional information

Впевнено працюю вже багато років на дому (та/або дистанційно), маю досвіт роботи у різних галузях, є облаштоване робоче місце (ноутбук, принтер). Роботодавцеві не потрібно піклуватися про оренду приміщення для бухгалтера.

Постійно ознайомлююсь з бухгалтерськими новинами. Для цього використовую такі електронні журнали, як «Дебет-Кредит», бухгалтерську відеоплатфому та ін. Інтернет-ресурси.

Я заміжня, маю двох дорослих синів.

Побажання по заробітній платі: залежить від умов праці, завантаженності роботою.
__________

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: