Resume from May 2, 2024 PRO

Вікторія

Бухгалтер

Age:
54 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 12.2021 to now (2 years 5 months)
ТОВ «СМАРТ-ПАК УКРАЇНА», Полтава (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість. Основна діяльність – реалізація пластмасових виробів оптом. У мої обов’язки входить ведення дистанційного бухгалтерського та податкового обліку у програмах БАФ, Медок ( формування та подача податкових накладних на реєстрацію до ДПІ, перевірка податкових зобов’язань, кредиту, подача документації щодо розблокування податкових накладних. Перевірка введення документації до програми БАФ, нарахування заробітної плати, подача звітів до ДПІ та фондів).
На роботу вистачає декілька годин в день, тому шукаю ще роботу на посаду – бухгалтер єдиний чи головний бухгалтер.

Головний бухгалтер

from 08.2012 to 09.2021 (9 years 1 month)
ІТМО ТОВ, Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

З самого початку заснування даного підприємства я працювала дистанційно єдиним бухгалтером . Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість . Спочатку основною діяльністю ТОВ була оптова торгівля, потім почалось виробництво готової продукції з давальницької сировини (різні вироби з металу, наприклад, роліки, калібри, гайки, голки, оправки та інше). Підприємство збагачувалось, закуповувалось устаткування, орендувались нові промислові потужності. Було прийнято рішення про «відкриття» ще одного ТОВ «ВТІ», згодом ще відкрились ФОПи. Я організувала бухгалтерську роботу на всіх цих підприємствах, розширилась бухгалтерія, потрібні були вже помічники. Контролювала роботу бухгалтерії.
Я маю досвід роботи на усіх ділянках бухгалтерського обліку, податкового обліку та відділу кадрів (банк, каса, розрахунки з покупцями та постачальниками, заробітна плата, облік виробництва з своєї сировини і давальницької, облік оптової торгівлі, подання звітів до контролюючих органів, є досвід проходження перевірок).
Володію програмами 1С (8), BAF, офісними програмами, Медок, Вчасно, Скайп, електронна пошта та ін. Перевіряла та редагувала різні договори, готувала документацію на отримання кредитів. Виконувала роботу (оплата рахунків, податків, зборів та ін.) у клієнт-банках (АТ Райффайзен Банк Аваль, Креді Агріколь Банк). Також вела облік зовнішньо- економічної діяльності (експорт-імпорт) на підприємствах . Можу вести повний облік ФОП та ТОВ (на загальних підставах та на єдиному податку, з ПДВ та без ПДВ).
У підпорядкуванні було два бухгалтера. Керування бухгалтерією виконувалось на протязі всього періоду дистанційно, за допомогою телефонного зв'язку, електронної пошти, скайпу, вайберу та ін.…

Education

Дніпровська державна фінансова академія

Бухгалтер-фінансист, Дніпро
Specialized secondary, from 1987 to 1989 (2 years)

Knowledge and skills

1С:Бухгалтерія MS Excel Клієнт-Банк M.E.Doc Вчасно 1С УТП BAS Інші офісні та бухгалтерські програми Можу вести підприємство з "нуля" Можу вести одноразово декілька підприємств або ФОП з ПДВ та без Скайп Viber Telegram Висока працездатність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Disability

2nd degree.
Інвалід 2 групи з дитинства. Пов'язано з ногами, але я відмінно справляюсь з роботою дистанційно, на дому.

Additional information

Впевнено працюю вже багато років на дому (та/або дистанційно), маю досвіт роботи у різних галузях, є облаштоване робоче місце (ноутбук, принтер). Роботодавцеві не потрібно піклуватися про оренду приміщення для бухгалтера.

Постійно ознайомлююсь з бухгалтерськими новинами. Для цього використовую такі електронні журнали, як «Дебет-Кредит», бухгалтерську відеоплатфому та ін. Інтернет-ресурси.

Я заміжня, маю двох дорослих синів.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: