Resume from May 2, 2023

Андрій

Адміністратор інтернет-магазину, копірайтер, сценарист, менеджер по роботі з клієнтами, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
21 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Secondary

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — above average
  • English — advanced

Additional information

Я пишу, щоб висловити мою велику зацікавленість у вакансії копірайтера у вашій компанії. Маючи понад рік досвіду копірайтингу, роботи з різними компаніями у сфері PR-реклами та маркетингу, я впевнений, що маю навички та досвід, необхідні для досягнення успіху в цій ролі.

Під час мого попереднього досвіду я мав можливість писати статті для телеграм-каналів компаній та сторінок в Instagram. Ці статті охоплювали різні теми, починаючи від того, як заробити гроші на арбітражі трафіку, і закінчуючи новинними статтями. Моя здатність адаптуватися до різних тем і стилів написання дозволила мені ефективно взаємодіяти з аудиторією та просувати бренди.

Я дуже організована та орієнтована на деталі людина, яка прагне дотримуватись термінів і виконувати високоякісну роботу. Мої творчі здібності та навички вирішення проблем дозволяють мені розробляти інноваційні ідеї, які ефективно передають повідомлення бренду та залучають цільову аудиторію.

На додаток до мого досвіду копірайтингу, я володію чудовими комунікаційними навичками та вмінням співпрацювати з членами команди та клієнтами. Я впевнений, що мій досвід, навички та трудова етика зроблять мене цінним доповненням до вашої команди.

Дякую за розгляд моєї заявки. Я з нетерпінням чекаю подальшого обговорення своєї кваліфікації.

З повагою

[Андрій Крак]

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: