Resume from March 7, 2023

Євген

Головний енергетик, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Brovary, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик

from 04.2016 to 01.2022 (5 years 9 months)
Епіцентр К, Бровари (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю електрогосподарства; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 1000 КВА; обслуговування і ремонт насосних та пожежних станцій; обслуговування очисних споруд КНС; обслуговування та контроль за водопостачанням та водовідведенням; обслуговування газопостачання ГРП; обслуговування системи вентиляціі Rooftop; видача нарядів черговим робітникам; участь у підборі кадрів робітників; організація та плануваня внутрішнього обліку; складання та своєчасна подача відповідної звітності; формування річного бюджету стосовно витратних матеріалів, що використовуються для обслуговування маркету; маю досвід роботи з інспекторами енергонагляду та здійснюю контроль за раціональним виеористааням енергоресурсів.
Кількість підлеглих – 26 (електромонтери,сантехніки; робітники комплексного обслуговування)

Головний енергетик

from 02.2015 to 03.2016 (1 year 1 month)
2015-2016 ТОВ «Фомальгаут-полімін», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю цеху; розробка, комплектація і монтаж електросхем для технологічного обладнання; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 400 КВА, 630 КВА, 1000 КВА, Ру10 КВ; обслуговування і ремонт мостових кранів, особиста видача нарядів майстрам цеху; участь у підборі кадрів робітників і майстрів; організація плануваня внутрішнього обліку; складання і своєчасна подача відповідної звітності. Мав досвід роботи з інспекторами енергонагляду.
Кількість підлеглих – 25 чоловік (майстри, електромонтери, телефоністи, слюсарі КіПа, сантехніки)

Начальник електроцеху

from 09.2005 to 01.2015 (9 years 4 months)
ТОВ «Бетон Комплект» промислово-будівельна група Ковальська», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю цеху; розробка, комплектація і монтаж електросхем для технологічного обладнання; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 400 КВА, 630 КВА, 1000 КВА, Ру10 КВ; обслуговування і ремонт мостових кранів, особиста видача нарядів майстрам цеху; координування роботи майстрів і цехових служб, участь у підборі кадрів робітників і майстрів; організація плануваня внутрішнього обліку; складання і своєчасна подача відповідної звітності. Мав досвід роботи з інспекторами енергонагляду.
Кількість підлеглих – 40 чоловік (заступник начальника цеху, майстри, електромонтери, телефоністи, слюсарі КіПа)

Електрик

from 10.1998 to 08.2005 (6 years 10 months)
Київський м’ясопереробний завод №3, Вишневе (Харчова промисловість)

Обов’язки: Обслуговування трансформаторної підстанції Ру 0,4 ; обслуговування і ремонт електрообладнання; монтаж і установка технологічного обладнання; обслуговування зовнішньої і внутрішньої електропроводки виробничих приміщень; обслуговування холодильного обладнання і електрогосподарства у фірмових магазинах.

Education

Національний університет харчових технологій.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем. Спеціальність: автоматизоване управління технологічними процесами і виробництвом. Кваліфікація: інженер-електрик, інженер-енергетик., Київ
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: