Резюме від 7 березня 2023

Євген

Головний енергетик, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 04.2016 по 01.2022 (5 років 9 місяців)
Епіцентр К, Бровари (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю електрогосподарства; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 1000 КВА; обслуговування і ремонт насосних та пожежних станцій; обслуговування очисних споруд КНС; обслуговування та контроль за водопостачанням та водовідведенням; обслуговування газопостачання ГРП; обслуговування системи вентиляціі Rooftop; видача нарядів черговим робітникам; участь у підборі кадрів робітників; організація та плануваня внутрішнього обліку; складання та своєчасна подача відповідної звітності; формування річного бюджету стосовно витратних матеріалів, що використовуються для обслуговування маркету; маю досвід роботи з інспекторами енергонагляду та здійснюю контроль за раціональним виеористааням енергоресурсів.
Кількість підлеглих – 26 (електромонтери,сантехніки; робітники комплексного обслуговування)

Головний енергетик

з 02.2015 по 03.2016 (1 рік 1 місяць)
2015-2016 ТОВ «Фомальгаут-полімін», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю цеху; розробка, комплектація і монтаж електросхем для технологічного обладнання; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 400 КВА, 630 КВА, 1000 КВА, Ру10 КВ; обслуговування і ремонт мостових кранів, особиста видача нарядів майстрам цеху; участь у підборі кадрів робітників і майстрів; організація плануваня внутрішнього обліку; складання і своєчасна подача відповідної звітності. Мав досвід роботи з інспекторами енергонагляду.
Кількість підлеглих – 25 чоловік (майстри, електромонтери, телефоністи, слюсарі КіПа, сантехніки)

Начальник електроцеху

з 09.2005 по 01.2015 (9 років 4 місяці)
ТОВ «Бетон Комплект» промислово-будівельна група Ковальська», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов’язки: управління виробничо-господарською діяльністю цеху; розробка, комплектація і монтаж електросхем для технологічного обладнання; організація і контроль безперебійной роботи електрообладнання; експлуатація і обслуговування трансформаторних підстанцій 400 КВА, 630 КВА, 1000 КВА, Ру10 КВ; обслуговування і ремонт мостових кранів, особиста видача нарядів майстрам цеху; координування роботи майстрів і цехових служб, участь у підборі кадрів робітників і майстрів; організація плануваня внутрішнього обліку; складання і своєчасна подача відповідної звітності. Мав досвід роботи з інспекторами енергонагляду.
Кількість підлеглих – 40 чоловік (заступник начальника цеху, майстри, електромонтери, телефоністи, слюсарі КіПа)

Електрик

з 10.1998 по 08.2005 (6 років 10 місяців)
Київський м’ясопереробний завод №3, Вишневе (Харчова промисловість)

Обов’язки: Обслуговування трансформаторної підстанції Ру 0,4 ; обслуговування і ремонт електрообладнання; монтаж і установка технологічного обладнання; обслуговування зовнішньої і внутрішньої електропроводки виробничих приміщень; обслуговування холодильного обладнання і електрогосподарства у фірмових магазинах.

Освіта

Національний університет харчових технологій.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем. Спеціальність: автоматизоване управління технологічними процесами і виробництвом. Кваліфікація: інженер-електрик, інженер-енергетик., Київ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: