Resume from July 11, 2023 PRO

Тетяна

Менеджер з персоналу, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Sloviansk
Ready to work:
Kramatorsk, Sloviansk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з персоналу

from 09.2018 to now (5 years 8 months)
ТОВ Акіпан, Бахмут (Приватні особи)

Знання Трудового Законодавства України, закона України "Про відпустки" та інших законів та положеннь, які використовуються в роботі з персоналом. Робота з кадровою документацією. Ведення електронних лікарнянтх листів . Робота з програмним забеспеченням М.Е.Док. Ведення військового обліку. Складання та збереження архівної документації кадрового відділу. Організаційна робота з працівниками. Пошук працівників на відкриті вакансії та проведення співбесід з кандидатами. робота з кадровим резервом. Складання кадрової звітності для керівника підприємства.

Спеціаліст з персоналу

from 04.2018 to 08.2018 (4 months)
Бахмутська міська рада, Бахмут (Державні організації)

Робота з кадровою документацією. Присвоення рангу працвникам. Ведення військового обліку. Складання та зберігання архіву відділу.

Помічник начальника з кадрів і соціальних питань

from 08.2012 to 07.2017 (4 years 11 months)
Укрзалізниця, АТ, Дебальцеве (Транспорт, логістика)

Знання Трудового Законодавства України, закона України "Про відпустки" та інших законів та положеннь, які використовуються в роботі з персоналом. Робота з кадровою документацією. Складання звітності. Робота з програмним забеспеченням АСУ-Кадри. Ведення військового обліку. Складання та збереження архівної документації кадрового відділу. Організаційна робота з працівниками.

Education

Харківський соціально - економічний інститут

Економіка підприемства, економіст, Харків
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)

Additional education and certificates

Державний економіко-технологічний університет транспорту

2012, 72 години

Knowledge and skills

Користувач ПК M.E.Doc

Additional information

Добросовістна амбітна та комунікабельна з досвідом роботи з персоналом. Маю досвід у роботі з персоналом на державному підприємстві, у державній установі та у товаристві з обмеженною відповідальністю. Відповідально ставлюсь до ведення зберігання документації з кадрового діловодства. До виконання даручень керівництва ставлюсь відповідально. Маю навички до організаційної роботи. Шукаю роботу менеджера з персоналу, де знадобляться мої комунікативні навички і здатність брати на себе високий рівень відповідальності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: