Resume from May 9, 2024 PRO

Ганна

Інспектор відділу кадрів

Age:
42 years
City:
Sloviansk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інспектор відділу кадрів

from 03.2017 to 06.2022 (5 years 3 months)
обласний центр технічної творчості дітей та юнацтва, Слов'янськ (Освіта, наука)

Облік особового складу згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації; оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів; формування і ведення особових справ працівників, вносення зміни, пов’язаних із трудовою діяльністю; участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів; підготовкою необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників; веденням облік і зберіганням трудових книжок, визначення трудового стажу працівників; відення записів в трудових книжках, облік надання відпусток працівникам, здійснення контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток та ін.

Діловод

from 06.2002 to 09.2013 (11 years 3 months)
Територіальний центр надання соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Слов'янськ (Державні організації)

Приймання, реєстрація кореспонденції, ведення обліку отриманої і відправленої кореспонденції, підготовка та здача до архіву підприємства документальні матеріали, закінчені діловодством, складання описів справ, що надходять для зберігання до архіву. Забезпечення зберігання службової документації, ведення обліку робочого часу працівників, участь у розробленні номенклатури справ, перевіркою правильність формування та оформлення справ під час їх передавання до архіву, набором та роздруківкою наказів, листів та ін.

Education

Харківський аерокосмічний університет ім. Н.Є. Жуковського (ХАІ)

Економіка підприємства, Харків
Higher, from 2006 to 2008 (2 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: