Resume from January 16, 2024

Серґій

Інструктор з туризму, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ВПУ

Кухар
Specialized secondary, from 1998 to 2001 (3 years)

Knowledge and skills

Відеоспостереження Відповідальність Охорона підприємства Охорона приватних територій Стресостійкість Охорона обʼєктів ресторанного типу Урегулювання конфліктів Супровід цінних вантажів Рукопашний бій Охорона магазинів Впевненість Супровід інкасації

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

Шукаю цікаву роботу з вільним графіком (вийшов заробив, не вийшов не заробив), не офіційно, зарплата готівкою! Бажано на свіжому повітрі або на власному авто. Біблія - закон, тому у суботу не працюю. Я не зможу працювати у встановлених рамках, тобто за чітким графіком, тому що це порушує свободу людини. Для мене головне не гроші, а робота у задоволення, та допомога тим хто її потребує. Сильна сторона: чесність, воля. Психологічної освіти не має, проте читаю людей як відкриту книгу і зможу допомогти майже у будь-якому питанні. Є авто і права категорій ВС газ, камаз. Голова і руки на місці, користуватись вмію. Пишу майже безпомилково, знаю добре дві мови. Навчаюсь швидко коли добре пояснюють. 40 років, але фізично на 29. Є досвід гри КВК, (патаму імєть отщєнь вісокій акью, польші тівіноста палов набіраль). Роботу військовим або в існуючих органах управління і влади не пропонувати, тому що це маячня і обманювати людей я не збираюсь, до того ж я не жадібний та не нахабний. Будівництво також не розглядаю, тому що це велика відповідальність і це мають виконувати профессіонали. Також не пропонуйте роботу яка будь яким чином пов'язана з деградацією та пригніченням людини (алко, тютюн, кредити, азарт, агресивне оточення тощо). Розумію що саморозвиток дуже важлива річ для людини. Алкоголь та інші яди не вживаю. Дуже люблю бути корисним людям і робити їх щасливішими. Негативне відношення до відвертого сатанизму і лгбт збоченців. Байдужий до ненависті, заздрощів, підлабузництва. Так як раніше вже не буде, тому написано чесно і відверто. Пропозицій багато але ви пишіть і я розгляну вашу також. Наглі, хитрі і жадібні роботодавці за росіськім кораблем. Слава Богу за Україну і справжніх відважних героїв!

More resumes of this candidate

Candidates at categories

Candidates by city