Resume from April 30, 2024

Віталій

Інженер з експлуатації будівель та споруд

Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженез з експлуатації організації та ремонту

from 06.2023 to 09.2023 (3 months)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Ремонт експлуатація будівель та споруд. Розробка технічних завдань, складання кошторисів. Проведення тендерів, складання договорів, підпис. Контроль виконаних робіт. Робота в програмах К2, Partners, Вчасно, та інші.

Завідувач господарством

from 11.2020 to 03.2023 (2 years 4 months)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)

Укладання та супровід договорів (комунальних послуг ,господарських ,підрядних та інші ).Своечасне планування та організація регламентних та ремонтно-відновлювальних робіт ;Формування ,узгодження та контроль бюджетів на всі види робіт та витрат .Взаемодія з державними ,адміністративними та контролюючими органами ; Організація служб охорони праці ,пожежної та техніки безпеки в організації ; Контроль відповідальність та підтримка у справності обладнання та інженерних систем (освітлення,системи вентиляції ,опалення ,кондиціонування ,водопостачання ,каналізації ,газопостачання та ін.);Вирішення всих адміністративно -господарських питань.

Інженер технік

from 04.2014 to 07.2020 (6 years 3 months)
Фітнес-стайл, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Організація та контроль регламентного обслуговування ,поточний ремонт приміщень ,інженерних систем технічного обладнання ,меблів ,зовнішньої реклами .Координація та контроль ресурсу відділу та зовнішніх підрядників з ремонту та сервісного обслуговування приміщень ,інженерних систем ,технічного обладнання .Організація пошуку та впровадження ефективних технічних рішень ,відповідно до потреб організації .Проведення капітальних та косметичних робіт ,швидке усунення аварійних потреб .Введення в експлуатацію та обслуговування мережевих фітнес клубів ,тренажерних залів .

Автомаляр

from 01.2001 to 02.2011 (10 years 1 month)
Лего Сервіс, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Приймання автомобілів в кузовний цех .Комунікація з клієнтами ,консультація ,прийом та видача авто після проведення малярних робіт .Проведення арматурних робіт ,виготовка ,покраска,поліровка авто .

Автоелектрик

from 01.2000 to 01.2001 (1 year)
Ксу 603, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Education

Харківський державний технічний університет сільського господарства.

Інженер-механік, Харків
Higher, from 2000 to 2004 (4 years)

Additional education and certificates

Тальянківський радгосп-технікум

1994-1998

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Укладання договорів .Технічний нагляд .Проектна документація ,формування бюджету .Оптимізація витрат .Технічна експлуатація ,управління витратами .Технічний контроль .Інженерні системи .Охорона обекта .Управління ефективністью .Ввод в експлуатацію .Ведення переговорів .Взаемодія з обслуговуючими організаціями .Технічна документація ,експлуатація ,капітальний ремонт ,звітність .Підбір підрядних організацій .Досвід керування персоналом до 10 чол. Впевнений користувач Пк MS -Office. 4 група допуску з електробезпеки .Проведення інструктажів з техніки безпеки та охорони праці .Є документи .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: