Резюме від 14 травня 2024

Віталій

Інженер з експлуатації будівель та споруд

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженез з експлуатації організації та ремонту

з 06.2023 по 09.2023 (3 місяці)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Ремонт експлуатація будівель та споруд. Розробка технічних завдань, складання кошторисів. Проведення тендерів, складання договорів, підпис. Контроль виконаних робіт. Робота в програмах К2, Partners, Вчасно, та інші.

Завідувач господарством

з 11.2020 по 03.2023 (2 роки 4 місяці)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)

Укладання та супровід договорів (комунальних послуг ,господарських ,підрядних та інші ).Своечасне планування та організація регламентних та ремонтно-відновлювальних робіт ;Формування ,узгодження та контроль бюджетів на всі види робіт та витрат .Взаемодія з державними ,адміністративними та контролюючими органами ; Організація служб охорони праці ,пожежної та техніки безпеки в організації ; Контроль відповідальність та підтримка у справності обладнання та інженерних систем (освітлення,системи вентиляції ,опалення ,кондиціонування ,водопостачання ,каналізації ,газопостачання та ін.);Вирішення всих адміністративно -господарських питань.

Інженер технік

з 04.2014 по 07.2020 (6 років 3 місяці)
Фітнес-стайл, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Організація та контроль регламентного обслуговування ,поточний ремонт приміщень ,інженерних систем технічного обладнання ,меблів ,зовнішньої реклами .Координація та контроль ресурсу відділу та зовнішніх підрядників з ремонту та сервісного обслуговування приміщень ,інженерних систем ,технічного обладнання .Організація пошуку та впровадження ефективних технічних рішень ,відповідно до потреб організації .Проведення капітальних та косметичних робіт ,швидке усунення аварійних потреб .Введення в експлуатацію та обслуговування мережевих фітнес клубів ,тренажерних залів .

Автомаляр

з 01.2001 по 02.2011 (10 років 1 місяць)
Лего Сервіс, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Приймання автомобілів в кузовний цех .Комунікація з клієнтами ,консультація ,прийом та видача авто після проведення малярних робіт .Проведення арматурних робіт ,виготовка ,покраска,поліровка авто .

Автоелектрик

з 01.2000 по 01.2001 (1 рік)
Ксу 603, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Освіта

Харківський державний технічний університет сільського господарства.

Інженер-механік, Харків
Вища, з 2000 по 2004 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тальянківський радгосп-технікум

1994-1998

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Укладання договорів .Технічний нагляд .Проектна документація ,формування бюджету .Оптимізація витрат .Технічна експлуатація ,управління витратами .Технічний контроль .Інженерні системи .Охорона обекта .Управління ефективністью .Ввод в експлуатацію .Ведення переговорів .Взаемодія з обслуговуючими організаціями .Технічна документація ,експлуатація ,капітальний ремонт ,звітність .Підбір підрядних організацій .Досвід керування персоналом до 10 чол. Впевнений користувач Пк MS -Office. 4 група допуску з електробезпеки .Проведення інструктажів з техніки безпеки та охорони праці .Є документи .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: