Нікіта
Шеф-кухар
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Kyiv, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9432341
Work experience
Шеф кухар
from 06.2023 to now
(11 months)
Atelier 19, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
from 09.2022 to 06.2023
(9 months)
Jela, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Jela то любов.
Один із найкращих ресторанів Одеси.
Працює повністю на дровʼяній печі, має свій неперевершений концепт, вчить людей по іншому сприймати продукт і відкриває нові смаки.
Су-шеф
from 02.2021 to 02.2022
(1 year)
Alaca, Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)
Отримав посаду су шефа, в хорошому ресторані, розвивався, навчався, спілкувався і знайомився з новими людьми. Поїхав за новим інтернаціональним досвідом.
Су-шеф
from 06.2017 to 09.2018
(1 year 3 months)
Noodleman, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Найкраще місце, де я коли-небудь працював.
Я працював су шефом, разом із шеф-кухарем Томом Кетлі з Лондона.
Абсолютно нова та цікава для мене кухня, з класичними тайськими продуктами та
класним шефом, я там багато чого навчився, і не тільки щодо кухні, це
відносини між людьми на роботі, робота в сімʼї
Так само після закриття проекту, продовжив працювати з Томом в Одесі.
Кухар, су шеф, шеф кухар
from 08.2015 to 12.2020
(5 years 4 months)
Roastery by Odessa, restaurant Zebra, Hotel boutique La Gioconda, Dvіr 12, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Починав свою кар'єру з кухаря, потім працював старшим зміни, су-шефом та шеф-кухарем у ресторанах Одеси.
Education
Харьковская национальная академия городского хозяйства
Отельно ресторанный менеджмент, Харків
Specialized secondary, from 2013 to 2016 (3 years)
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — above average
Additional information
Поставлю піцу будь-якого стилю у вашому ресторані або піцерії, пропрацюю тісто так само різного характеру. Допомога у створенні меню, опрацювання меню, дегустація. Створення Неаполітансько ферментованого тіста на заквасці Biga або Poolish і більше, робота з Дров'яною піччю, Електро (подова) піччю,Майстер класи, виїзні навчання.
Командна робота
Вміння працювати під тиском
Комунікація
Високий рівень оперативної пам'яті
Знання харчової хімії
Знання продуктів харчування
Управління
Гарантія якості
Чудове знання рецептів, та способів приготування
Європейська, Середземноморська,Італійська, Східна, Мексиканська, Азійська (Тайська) кухня
Емоційно витривалий
Пунктуальність, педантичність
Вміння перемикатися з одного виду діяльності на ще одне
Прагнення до професійної
досконалості
Similar candidates
Бренд-шеф
Kyiv
Кухар, су-шеф
28000 UAH, Kyiv, Cherkasy
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv
Шеф-повар
Kyiv, Dnipro
,
more 5 cities
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv
Шеф-кухар
Kyiv, Dnipro, Kharkiv