Resume from May 10, 2024 File

Ярослав

Фахівець

Age:
57 years
City of residence:
Irpin
Ready to work:
Irpin, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Репалюк Ярослав Валентинович

Дата та місце народження: 06.01.1967 р. н., м. Житомир.
Місце проживання, телефон: м. Ірпінь, Київська область.
т.м. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Сімейний стан – одружений, одна повнолітня дитина.
Освіта - вища юридична (в 1991 році закінчив КССШМ МВС СРСР, а в 2005 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство» з присвоєнням кваліфікації юрист).

Досвід роботи:

З 21.09.1987 по 01.01.2008 проходив службу в органах внутрішніх справ України (Державна служба боротьби з економічними злочинами та внутрішня безпека) і звільнився з ОВС у відставку за вислугою років.
11.03.2008 – 08.07.2009 - начальник відділу економічної безпеки ЖФ ЗАТ «Золотий коровай»;
10.11.2010 – 09.11.2015 - фахівець з безпеки ТОВ «Торгова компанія «Ельдорадо» (ДІЄСА).
08.02.2017 – 09.04.2021 - головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області.
11.08.2022 – 02.01.2023 - провідний фахівець відділу безпеки та цивільного захисту Державного податкового університету.
02.01.2023 – 30.06.2023 - начальник відділу безпеки та цивільного захисту Державного податкового університету.

Обов’язки: Організація і контроль роботи охорони. Контроль за функціонуванням систем відеоспостереження. Перевірка персоналу. Виявлення і попередження можливих фактів розкрадань, порушень фінансової дисципліни та інших зловживань з боку персоналу. Контроль за процесом приймання товару та його руху по складських обліках, контроль за проведенням інвентаризацій, проведення вибіркових (локальних) інвентаризацій. Виконання обов'язків та спеціаліста з пожежної безпеки.
Роз'яснення персоналу вимог антикорупційного законодавства. Надання консультацій з питань заповнення та подання е-декларацій. Вжиття заходів щодо недопущення та виявлення порушень посадовими особами антикорупційного законодавства. Проведення перевірок, службових розслідувань, розгляд скарг громадян. Маю сертифікат внутрішнього тренера.
Організація роботи системи цивільного захисту, розробка відповідної документації з питань ЦЗ, організація навчання посадових осіб, проведення об’єктових тренувань, ведення обліку та звітності з питань ЦЗ. Маю посвідчення про функціональне навчання з техногенної безпеки у сфері цивільного захисту та діям у надзвичайних ситуаціях.

Додаткова інформація: вільно володію українською та російською мовами, працюю на комп’ютері на рівні впевненого користувача (MS Windows, Word, Excel), працюю з системою відеоспостереження, а також з системами електронного документообігу «Мегаполіс» та «АСКОД». Орієнтуюсь в законодавстві України та швидко навчаюсь. Педантичний, старанний.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories