Resume from May 14, 2024 PRO

Анжела

Юрист, офіс-менеджер, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрисконсульт, офіс-менеджер, адміністратор дистанційних описів

from 07.2013 to now (10 years 10 months)
ТОВ "Український портал медичного обладнання", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Період з липня 2013р. по січень 2017р. на посаді старшого адміністратора. Запис пацієнтів за телефоном, за напрямками та за зареєстрованими на сайті нашої компанії. Організація їх зустрічей на вході. З'ясування мети візиту відвідувачів кабінету, збирання інформації про пацієнта під час спілкування з ним. Надаю компетентну інформацію відвідувачам і тим, хто дзвонить, інформуючи про напрямки діяльності кабінету, озвучую перелік та вартість діагностичних послуг. Супроводжую пацієнтів у зони очікування прийому або прямо до кабінету комп'ютерної томографії. Координую черговість пацієнтів, забезпечуючи комфортні умови для очікування. Приймаю телефонні дзвінки, обробляючи інформацію з'ясування мети дзвінка. Розраховую пацієнтів. Виконую функції менеджера - пошук та залучення нових державних та приватних клінік для подальшої співпраці з ними. Є напрацьована база лікарень та лікарів.
З лютого 2017 року на посаді юрисконсульт. Залучена до проєкту «Професійна інтерпретація результатів радіологічних досліджень». Робота з договорами медичних закладів по всій Україні через фахівців публічних закупівель, юристів комунальних закладів, економістів, працівників з роботами документів. Підготовка договорів, участь у переговорах з юристами, які представляють контрагентів по угодах. Несу відповідальність за перевищення встановлених лімітів по кількості послуг в специфікації, яка відноситься до договору.

Диспетчер-менеджер

from 04.2012 to 06.2013 (1 year 2 months)
Генстар, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Прийом та розподіл телефонних дзвінків (АТС; мобільні телефони – близько 40 штук). Консультування та залучення потенційних та нових клієнтів. Продаж послуг СТО та запчастин клієнту за телефоном. Реєстрація вхідних дзвінків, робота з базою даних. Місячна звітність про виконану роботу. Курування внутрішніх переміщень фірмою (передача запчастин на інші СТО). Планування та контроль роботи транспорту. Формування маршрутів доставки товару.

Менеджер з продажу

from 10.2011 to 03.2012 (5 months)
Kolss, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Продаж корпусних меблів (кухні, шафи-купе, вітальні), міжкімнатні двері за індивідуальним замовленням з урахуванням усіх побажань замовника та особливостей приміщення. Консультування потенційних та залучення нових клієнтів. Створення дизайн-проекту (малювання ескізу). Розрахунок вартості виробів. Виїзд із замірником на об'єкт. Підготовка необхідних документів (договори, бланки-замовлення). Контролює строки оплати та обсяги поставки. Супровід замовлення: внесення коректив, облік побажань замовника, здавання "під ключ". Здійснення інформаційної підтримки клієнтів (цінової політики, асортименту, акції).

Офіс-менеджер

from 10.2007 to 05.2011 (3 years 7 months)
ЮД Заріна м. Київ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Оптовий продаж ювелірних виробів з дорогоцінним камінням. Прийом та обробка замовлень. Введення нових позицій до бази даних Викладення виробів на лотках. Робота з первинною бухгалтерською документацією. Контролює повернення виробів із магазинів. Розподіл нової колекції з торгових точок.Інвентаризація складу. Проведення сезонних акцій. Веде ремонт виробів. Розвиток існуючих ділових та особистих відносин із клієнтом.

Продавец-консультант, офіс-менеджер

from 12.2002 to 08.2007 (4 years 8 months)
СПД Дорошенко Ю.В. м. Київ, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Продаж меблів, складовою якої є скла та дзеркала (журнальні столики, підставки під ТV, барні стійки, пристінні етажерки), корпусні меблі (шафи-купе, меблі у ванну кімнату, вітальні, спальні), міжкімнатні двері та перегородки з цільного дерева та скла( з фурнітурою або розсувні системи), використання технології "фьюзінг", яка була присутня у виробах. Прорахунок індивідуальних та стандартно-виготовлених виробів.Робота з клієнтом від прийняття замовлення до повного виготовлення та встановлення виробу. Оформлення документів-накладні, договору (контроль дотримання договірних зобов'язань з обох сторін), фінансова сторона замовлення. Ведення систематичної звітності продажів.Інвентаризація відділу. Участь у сезонних виставках. Протягом роботи було переведено на посаду офіс-менеджера, частково виконувало функції зав. відділу та директора салону.

Товарознавець

from 12.1999 to 08.2001 (1 year 8 months)
ТОВ "Векам", Бердичів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Оптовий продаж побутової хімії. Фіксована наявність на складі продукції. Збільшення обсягу продажу. Ведення розпродажів по магазинах. Робота з документацією (сертифікати, торгові патенти). Планування робочого дня. Систематичний контроль ефективної діяльності магазинів.

Education

Національний авіаційний університет

Правознавець, юрист, Київ
Higher, from 2013 to 2016 (3 years)

Форма навчання заочна

Житомирський педагогічний університет ім. І. Франка

Філологічний факультет, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, Житомир
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

форма навчання - стаціонар

педагогічне училище

Вихователь, Бердичів
Specialized secondary, from 1994 to 1996 (2 years)

Knowledge and skills

MS Word Здатність до навчання Привітність Стресостійкість Комунікабельність MS Excel MS Office Грамотна усна та письмова мова Відповідальність Ведення документації Оперативність Уміння користуватись оргтехнікою Організованість Знання офісних програм Ведення соціальних мереж Неконфліктність

Language proficiencies

  • German — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Професійні якості: комунікабельна, грамотна розмовна мова, цілеспрямована, відповідальна, самостійна, лідерські здібності, аналітичний склад розуму, легко навчається, швидко реагую в екстрених ситуаціях, відсутність схильності вирішення особистих питань у робочий час, умію і люблю працювати з людьми.
Особисті якості: дисциплінована, акуратна, розумне почуття гумору, займаю активну життєву позицію. Без шкідливих звичок, займаюся спортом. Читаю класичну та сучасну українську прозу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: