Resume from May 27, 2024

Наталія

Регіональний менеджер з розвитку кредитування

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний директор

from 01.2024 to now (4 months)
Ідея Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Менеджер з розвитку бізнесу

from 11.2022 to 05.2023 (6 months)
Банк Форвард, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: пошук і підбір / укладання договорів з потенційними партнерами, Агентами, новими клієнтами Банку; навчання і розвиток команди Агентів, співробітників партнерів, з метою збільшення продажів і виконання планових бізнес-показників; забезпечення постійного і взаємовигідного співробітництва з партнерами і Агентами Банку; планування, адміністрування, контроль і аналіз роботи з проведення заходів, спрямованих на виконання планових показників.

Регіональний менеджер

from 10.2021 to 10.2022 (1 year)
Банк Кредит Дніпро, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: пошук локації для розміщення ІКЦ; проведення співбесід з потенційними кандидатами; моніторинг ринку конкурентів; розвиток та налагодження роботи ІКЦ; залучення клієнтів на обслуговування; контроль за ефективністю роботи персоналу; контроль стандартів якості обслуговування; виконання планових показників.

Менеджер відділу автосалонів

from 03.2021 to 09.2021 (6 months)
Вусо, СК, ЧАО, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: розробка та подання страхових пропозицій клієнту; отримання пропозицій та заявок на страхування від клієнтів; перевірка та оцінка критеріїв та ступенів ризиків при укладанні договорів на страхові послуги; обчислення та визначення розміру страхових внесків згідно укладених договорів страхування; укладання договорів страхування, розробка та надання клієнту документів; стягнення страхових внесків за укладеними договорами страхування; надання клієнту вичерпної інформації про умови страхування; підготовка та надання страховику інформації, документів та звітів встановленого зразка.

Менеджер по роботі з партнерами

from 04.2017 to 12.2020 (3 years 8 months)
ТОВ "Ізі Софт', Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки :активні комунікації і підтримка існуючих партнерів;забезпечення належних взаємовідносин з партнерами, оброблення звернень, аналіз пропозицій, вирішення проблем тощо);робота в CRM системі; якісна консультація та внесення нових партнерів в систему; ведення документації.

Старший менеджер по роботі точок експрес кредитування

from 08.2015 to 03.2017 (1 year 7 months)
Банк Траст, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: розвиток та налагодження роботи ТЕК; залучення клієнтів на обслуговування; контроль за ефективністю роботи персоналу; контроль стандартів якості обслуговування; виконання планових показників.

Education

Уманський національний університет садівництва

Менеджмент, Умань
Higher, from 2010 to 2015 (5 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: