Resume from May 13, 2024 PRO

Віктор

Головний економіст

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст

from 10.2023 to 03.2024 (5 months)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

відповідав за участь у проєктах корпоративних компаній, розвиток фінансових, лізингових та страхових кампаній, а також виконання різноманітних завдань, включаючи участь в кредитних угодах, підготовку документації, зберігання конфіденційної інформації та дотримання корпоративної етики.

Головний економіст

from 09.2021 to 08.2022 (11 months)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило проведення нарад з мережею, контроль виконання планових показників, збір зворотнього зв'язку від колег у мережі, співпраця з іншими підрозділами банку, контроль передачі справ до архіву та виправлення помилок у документах, підготовка звітів для керівництва.

Шукаю лише дистанційну роботу

Фахівець ll кат з портфельного обслуговування клієнтів сегменту МСБ

from 08.2021 to now (2 years 9 months)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення юридичних осіб на розрахунково-касове обслуговування (РКО) з метою досягнення планових показників. Я активно просував наші РКО-послуги, надаючи потенційним клієнтам детальну інформацію про умови обслуговування, тарифи та інші важливі параметри. Моя мета полягала у залученні нових клієнтів та задоволенні потреб існуючих клієнтів в якісному РКО-сервісі, що відповідає їхнім бізнес-потребам.

Фахівець ІІ категорії з продажів роздрібних продуктів

from 08.2018 to 07.2019 (11 months)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення та утримання депозитів від фізичних осіб, а також залучення кредитів на кредитні картки. Я активно просував наші продукти з депозитів, надаючи клієнтам детальну інформацію про терміни депозитів, відсоткові ставки та інші умови. Також я пропонував наші кредитні картки, надаючи вичерпну інформацію про умови кредитування, ліміти кредитних карток, ставки та інші переваги.

Відділ розвитку продажів через електронно-цифрові канали

from 03.2018 to 08.2018 (5 months)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення клієнтів до мобільного додатку банку, а саме розповідь про переваги додатку та його функціонал. Я активно пояснював клієнтам, які можливості надає додаток, як в ньому можна здійснювати різноманітні операції, такі як оплата рахунків, переказ коштів, управління рахунками тощо. Також надавав інструкції щодо встановлення додатку та його налаштувань. Моя мета полягала у тому, щоб максимально спростити процес використання додатку для клієнтів та забезпечити їм зручність та швидкість у виконанні банківських операцій.

Education

Одеський національний політехнічний університет

Маркетинг, Одеса
Higher, from 2016 to 2021 (5 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість MS Excel Висока працездатність Робота в команді Уміння переконувати

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: