Резюме від 27 травня 2024 PRO

Віктор

Головний економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст

з 10.2023 по 03.2024 (5 місяців)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

відповідав за участь у проєктах корпоративних компаній, розвиток фінансових, лізингових та страхових кампаній, а також виконання різноманітних завдань, включаючи участь в кредитних угодах, підготовку документації, зберігання конфіденційної інформації та дотримання корпоративної етики.

Головний економіст

з 09.2021 по 08.2022 (11 місяців)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило проведення нарад з мережею, контроль виконання планових показників, збір зворотнього зв'язку від колег у мережі, співпраця з іншими підрозділами банку, контроль передачі справ до архіву та виправлення помилок у документах, підготовка звітів для керівництва.

Шукаю лише дистанційну роботу

Фахівець ll кат з портфельного обслуговування клієнтів сегменту МСБ

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення юридичних осіб на розрахунково-касове обслуговування (РКО) з метою досягнення планових показників. Я активно просував наші РКО-послуги, надаючи потенційним клієнтам детальну інформацію про умови обслуговування, тарифи та інші важливі параметри. Моя мета полягала у залученні нових клієнтів та задоволенні потреб існуючих клієнтів в якісному РКО-сервісі, що відповідає їхнім бізнес-потребам.

Фахівець ІІ категорії з продажів роздрібних продуктів

з 08.2018 по 07.2019 (11 місяців)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення та утримання депозитів від фізичних осіб, а також залучення кредитів на кредитні картки. Я активно просував наші продукти з депозитів, надаючи клієнтам детальну інформацію про терміни депозитів, відсоткові ставки та інші умови. Також я пропонував наші кредитні картки, надаючи вичерпну інформацію про умови кредитування, ліміти кредитних карток, ставки та інші переваги.

Відділ розвитку продажів через електронно-цифрові канали

з 03.2018 по 08.2018 (5 місяців)
Sense Bank, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

У мої обов'язки входило залучення клієнтів до мобільного додатку банку, а саме розповідь про переваги додатку та його функціонал. Я активно пояснював клієнтам, які можливості надає додаток, як в ньому можна здійснювати різноманітні операції, такі як оплата рахунків, переказ коштів, управління рахунками тощо. Також надавав інструкції щодо встановлення додатку та його налаштувань. Моя мета полягала у тому, щоб максимально спростити процес використання додатку для клієнтів та забезпечити їм зручність та швидкість у виконанні банківських операцій.

Освіта

Одеський національний політехнічний університет

Маркетинг, Одеса
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Знання і навички

Стресостійкість MS Excel Висока працездатність Робота в команді Уміння переконувати

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: