Resume from April 23, 2023 PRO

Олександр

Інженер з охорони навколишнього середовища

Age:
49 years
City of residence:
Okhtyrka
Ready to work:
Trostianets (Sumy Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора

from 08.2009 to 06.2022 (12 years 10 months)
Гетьманський національний природний парк, Тростянець (Сумська обл.) (Державні організації)

Виконання завдань з управління територіями природно-заповідного фонду та колективом, організація поведення: природоохоронних заходів, екологічного моніторінгу, охорони території та дотримання режиму її використання, еколого-освітніх заходів, наукових досліджень, навчань з підвищення кваліфікації працівників, у тому числі з питань дотримання вимог законодавства з охорони праці та протипожежної безпеки. Розробка положень відділів установи та посадових інструкцій працівників, участь у розробці інструкцій з охорони праці та іншої проєктної документації.
Останні 5 років на посаді виконував обов*язки директора. За цей час установа, за критеріами оцінки профільного міністерства, входила до 10 кращих в Україні.

Education

Сумський національний аграрний університет

Екологія, Суми
Higher, from 2019 to 2020 (1 year)

Здобув ступінь вищої освіти - магістр.
Попередня освіта - Харківська академія залізничного транспорту за спеціальністю "Промислова теплоенергетика та теплозбереження", яку закінчив у 1996 році.

Knowledge and skills

Ініціативність Відповідальність Пунктуальність Впевнений користувач MS Office MS Excel Користувач ПК Організаторські здібності Вміння визначати завдання та знаходити шляхи їхнього вирішення

Additional information

Хоббі - фотографування


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: