Резюме від 23 квітня 2023 PRO

Олександр

Інженер з охорони навколишнього середовища

Вік:
49 років
Місто проживання:
Охтирка
Готовий працювати:
Тростянець (Сумська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 08.2009 по 06.2022 (12 років 10 місяців)
Гетьманський національний природний парк, Тростянець (Сумська обл.) (Державні організації)

Виконання завдань з управління територіями природно-заповідного фонду та колективом, організація поведення: природоохоронних заходів, екологічного моніторінгу, охорони території та дотримання режиму її використання, еколого-освітніх заходів, наукових досліджень, навчань з підвищення кваліфікації працівників, у тому числі з питань дотримання вимог законодавства з охорони праці та протипожежної безпеки. Розробка положень відділів установи та посадових інструкцій працівників, участь у розробці інструкцій з охорони праці та іншої проєктної документації.
Останні 5 років на посаді виконував обов*язки директора. За цей час установа, за критеріами оцінки профільного міністерства, входила до 10 кращих в Україні.

Освіта

Сумський національний аграрний університет

Екологія, Суми
Вища, з 2019 по 2020 (1 рік)

Здобув ступінь вищої освіти - магістр.
Попередня освіта - Харківська академія залізничного транспорту за спеціальністю "Промислова теплоенергетика та теплозбереження", яку закінчив у 1996 році.

Знання і навички

Ініціативність Відповідальність Пунктуальність Впевнений користувач MS Office MS Excel Користувач ПК Організаторські здібності Вміння визначати завдання та знаходити шляхи їхнього вирішення

Додаткова інформація

Хоббі - фотографування


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: