Resume from May 12, 2023

Валентин

Вебпрограміст

Age:
22 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Веб-програміст

from 02.2023 to 05.2023 (3 months)
Siemens (IT)

Knowledge and skills

Доброзичливість JavaScript SQL HTML CSS

Disability

2nd degree.

Additional information

Я - досвідчений фахівець, який працював у великій компанії Siemens. Моя робота включала підтримку бізнес-процесів в рамках продукту Microsoft, таких як SharePoint, PowerApps та Power Automate. Також я займався розробкою внутрішніх додатків з використанням PowerApps та JavaScript.

Мої обов'язки також включали створення автоматизації бізнес-процесів за допомогою Power Automate Flow та догляд і обслуговування бази даних в Sharepoint. Я володію мовами програмування такими як JavaScript, SQL та Java.

У Siemens я був бізнес-аналітиком та мав досвід роботи зі створенням додатків, які забезпечували ефективну співпрацю між різними підрозділами компанії. Я також розробляв додатки, які допомагали автоматизувати бізнес-процеси, що зменшували час виконання завдання на 50% та зекономлювали компанії 10 000 доларів на рік.

Я маю відповідальний підхід до роботи та здатність працювати в команді. Я вмію аналізувати та розв'язувати проблеми, що допомагає мені знаходити ефективні рішення.

Similar candidates

Web developer
Kyiv, Remote

PHP/Web developer
Kyiv

Web developer
Kyiv, Lviv , more 2 cities

Junior web developer
Kyiv, Vinnytsia, Lviv

Web-программист
70000 UAH, Kyiv

Web developer
Kyiv

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city