Resume from April 14, 2024 PRO

Марина

Логіст

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Логіст

from 07.2022 to 03.2023 (8 months)
ФОП "УУТК", Київ (Транспорт, логістика)

Організація міжнародних перевезень та транспортування вантажів по Україні, ‑ укладення договорів, підбір необхідного транспорту, узгодження маршрутів та ціни перевезення, оформлення супровідних документів для експорту/імпорту, замитнення/розмитнення авто, супроводження авто з моменту завантаження до моменту розвантаження авто у місці призначення, допомога у пошуку відповідних катогорій товарів для закупівлі під вимоги за контрактом. Маю перевірених перевізників.

Менеджер (управитель) з туризму

from 05.2019 to 07.2021 (2 years 2 months)
ФОП Васецька Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Поїхали з Нами" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, реєстрація на рейси авіакомпаній,
підготовка пакету документів, які необхідні для подорожі, ведення туристів до моменту повернення в Україну.
Створення індивідуальних турів за побажаннями клієнтів: розробка оптимального маршруту, пошук та придбання авіаквитків з урахуванням можливих затримок, - якщо дальнішньомагістральне сполучення включало в себе декілька зупинок; проведення перемовин з авікомпаніями, бронювання готельних номерів/вілл, - переговори з готелями для отримання найкращих умов за вартістю/ пізнього або ранішнього заселення; бронювання крузіїв, замовлення індивідуальних трансферів, організація розважальної программи на відпочинку.

Головний диспетчер

from 03.2018 to 08.2018 (5 months)
КП «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту», Запоріжжя (Державні організації)

На посаді головного диспетчера в обов'язки входило: використання системи GPS моніторингу громадського транспорту "Dozor", за допомогою якої необхідно відслідковувати пересування кожного авто на маршруті кожного дня. На підставі відслідковування пересування громадського транспорту необхідно складати звіт, у якому відображати: можливі затримки подання авто на зупинки, з'їзд з маршруту, злив/заправку паливом, невихід на маршрут.

Менеджер з продажів

from 04.2017 to 11.2017 (7 months)
ФОП Унченко Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Філософія відпочинку" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, оформлення супровідної документації, реєстрації на рейси, візова підтримка за необхідністю, ведення туристів на відпочинку до моменту повернення в Україну.

Логіст

from 07.2016 to 04.2017 (9 months)
ФОП "УУТК", Київ (Приватні особи)

На позиції логіста до обов'язків входили: участь в тендерних закупівлях, укладення договорів, пошук транспорту та складання маршруту для перевезення групи товарів, контроль своєчасної
доставки вантажів, завантаження/розвантаження автомобілів, подписання супровідної документації.

Головний адміністратор

from 10.2015 to 07.2016 (9 months)
Укрзалізниця, АТ, Дніпро (Транспорт, логістика)

Організація святкових заходів, що проводились у межах підприємства. В обов'язки входили: підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів, проведення переговірної процедури, проведення процедур закупівель після узгодження з відповідними підрозділами, налагодження транспортування людей та техніки на завчасно забороновані майданчики.

Education

ДНУЗТ

Економіст‑кібернетик, Дніпро
Higher, from 2013 to 2019 (6 years)

Бакалавр 2013 - 2017
ДНУЗТ, Дніпро
Економіст‑кібернетик

Магістр 2017 - 2019
НМетАУ, Дніпро
Економіст-кібернетик

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: