Resume from July 12, 2023 PRO

Денис

Менеджер з продажу

Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 07.2016 to 02.2022 (5 years 7 months)
Будмаркет, Сєвєродонецьк (Роздрібна торгівля)

З 2016р по 2022р вів підприємницьку діяльність з напрямку «Роздрібна торгівля будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах». Організував магазин «БудМаркет» у місті Сєвєродонецьк, мав трудові відносини з найманими працівниками. Керував ремонтною бригадою по ремонту комунікацій (опалення, водопостачання, електропостачання, каналізація). Підприємницьку діяльність припинив у зв’язку з військовими діями у місті в наслідок агресії РФ проти України .

Education

«Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля»

Інженер-технолог палив та вуглецевих матеріалів, Сєвєродонецьк
Higher, from 2003 to 2009 (6 years)

Захистив дипломний проект з науково-дослідної роботи на тему «Підготовка нафти у активному гідродинамічному режимі її обробки». З цим проектом брав участь у науково-практичній конференції молодих спеціалістів 2009р. «Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля», та здобув 2 місце.

Knowledge and skills

AutoCAD Ініціативність Цілеспрямованість Користувач 1С MS Excel Водійські права кат. B Directum Ощадливе виробництво Запуск виробничого процесу Управління персоналом Здатність до навчання Стратегічне планування Впевненість

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: