Resume from January 8, 2024 PRO

Денис

Оператор на виробництво, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший оператор виробництва

from 08.2022 to 05.2023 (9 months)
Стоун-К, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Реконструкція технологічної установки, її модернізація, пуск і отримання продукту високої якості. Подальша експлуатація установки, ведення технологічного режиму, контроль за дитриманням технологічних параметрів, охорони праці, протипожарної безпеки.

Начальник установки

from 07.2019 to 05.2023 (3 years 10 months)
ПрАТ "ЛИНІК", установка ЛЧ-35-11/1000 (виробництво високооктанового компоненту бензина), Лисичанськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Контроль за дотриманням норм охорони праці, пожежної безпеки, газової безпеки на виробництві. Підтримка ритмічної роботи установки. Контроль за виробництвом продукту необхідної якості. Облік робочого часу персоналу. Складання план-графіків виробництва. Оганізація безпечного проведення робіт підвищеної небезпеки (ремонтні роботи, газоопасні роботи, вогневі роботи, роботи на висоті, земляні роботи). Розробка і перегляд регламентів, інструкцій, технологічних карт, оформлення наряд-допусків, проведення інструктажів підлеглому персоналу і персоналу підрядних організацій.

Інженер з пуску та наладки

from 03.2018 to 03.2023 (5 years)
Cєвєродонецький ПрАТ «ОРГХІМ», Сєвєродонецьк (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проводив роботи, на посаді начальника зміни, з пуску нових виробництв з нафтопереробки та переробки газу у країнах СНД такі як:
- Комплексна установка отримання високооктанового бензину (технологія UOP);
- установка отримання параксилолу (Paramax);
- установка отримання етилену (ЕП-300);
- установка розділення природнього газу та отримання гелію (технологія Linde).

Оператор технологічних установок

from 11.2009 to 07.2019 (9 years 8 months)
ПрАТ "ЛИНІК" (Лисичанська Нафтова Інвестиційна Компанія), Лисичанськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Неодноразово брав участь у конкурсі профмайстерністі, займав призові місця.

Education

«Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля»

Інженер-технолог палив та вуглецевих матеріалів, Сєвєродонецьк
Higher, from 2003 to 2009 (6 years)

Захистив дипломний проект з науково-дослідної роботи на тему «Підготовка нафти у активному гідродинамічному режимі її обробки». З цим проектом брав участь у науково-практичній конференції молодих спеціалістів 2009р. «Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля», та здобув 2 місце.

Knowledge and skills

AutoCAD Ініціативність Цілеспрямованість Користувач 1С MS Excel Водійські права кат. B Directum Ощадливе виробництво Запуск виробничого процесу Управління персоналом Здатність до навчання Стратегічне планування Впевненість

Additional information

З 2016р по 2022р вів підприємницьку діяльність з напрямку «Роздрібна торгівля будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах». Організував магазин «БудМаркет» у місті Сєвєродонецьк, мав трудові відносини з найманими працівниками. Керував ремонтною бригадою по ремонту комунікацій (опалення, водопостачання, електропостачання, каналізація). Підприємницьку діяльність припинив у зв’язку з військовими діями у місті в наслідок агресії РФ проти України .

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: