Resume from May 20, 2024 PRO

Марина

Копірайтер, HR-менеджер

Age:
39 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст (керівник уповноваженого підрозділу)

from 04.2023 to now (1 year 2 months)
Первомайська міська рада Харківської області, Первомайський (Державні організації)

З квітня 2023 року повернулася до виконання обов’язків особи місцевого самоврядування на посаді головного спеціаліста уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції. Активно опановую новий для себе напрям роботи та прагну до саморозвитку і вдосконалення напрямку з протидії і виявлення корупції у Первомайській міській раді. До посадових обов’язків входять: реалізація заходів щодо запобігання та виявлення порушень вимог законодавства з запобігання корупції;організація роботи з оцінки корупційних ризиків у діяльності виконавчого комітету міської ради, підготовка заходів щодо їх усунення; надання структурним підрозділам та їх працівникам методичну та консультаційну допомогу з питань додержання законодавства щодо запобігання корупції; вживання заходів з виявлення конфлікту інтересів та сприяє його врегулюванню; перевірка факту подання суб’єктами декларування; надання консультативної допомоги щодо питань роботи підрозділу та інші питання компетенції підрозділу.

HR-менеджер

from 10.2021 to 03.2023 (1 year 5 months)
ТОВ "ТЕРРА", Первомайський (Сільське господарство, агробізнес)

Всі цикли роти з персоналом: оголошення про вакансію - обробка резюме - проведення співбесід - підбір - зворотній зв'язок з кандидатом - адаптація співробітника - розвиток здібностей, умінь знань - розгляд конфліктних ситуацій - моніторинг погоди в колективі - тімбілдінги; нормативна складова та діловодство; ділова переписка та спілкування; опитування працівників та аналіз результатів; написання планів з бюджетом та програм розвитку напрямку; організаційні моменти; ведення соціальних мереж в частині роботи з персоналом, тощо. Навики роботи з підбору персоналу на віддаленні.

Начальник відділу інформаційної політики та комунікацій з громадськістю

from 01.2020 to 10.2021 (1 year 9 months)
Первомайська міська рада Харківської області, Первомайський (Державні організації)

Розвиток напрямку роботи, запровадження нових технологій і методів комунікації з громадськістю, написання інформаційного Бюлетню громади, копірайтинг, моніторинг, ведення офіційного сайту міської ради, соціологічні дослідження з напрямку роботи, офіційних інтернет-сторінок міської ради та міського голови, SMM ресурсів, комунікація з громадськістю та ЗМІ громади, ін.

Начальник відділу з обліку житла та управління об'єктами комунальної власності

from 04.2015 to 01.2020 (4 years 9 months)
Первомайська міська рада Харківської області, Первомайський (Державні організації)

Облік комунального житла та майна громади, ділова комунікація, організація роботи відділу, моніторинг напрямку, робота з системою Прозоро та ін.

Спеціаліст відділу з обліку житла та управління об'єктами комунальної власності

from 10.2014 to 03.2015 (5 months)
Первомайська міська рада Харківської області, Первомайський (Державні організації)

Робота з договорами щодо напрямку оренди комунальної власності, ділова коммунікація, нарахування оренди та пені, контроль виплат, тощо.

Заступник начальника відділу з питань соціальних призначень та субсидій

from 09.2013 to 10.2014 (1 year 1 month)
Первомайська міська рада Харківської області, Первомайський (Державні організації)

Контроль призначень соціальних допомог та субсидій, ділова коммунікація, організація звіності відділу, організація роботи відділу, вирішення конфліктних ситуації, тощо.

Головний спеціаліст відділу організаційної роботи та внутрішньої політики

from 10.2008 to 08.2013 (4 years 10 months)
Первомайська районна державна адміністрація, Первомайський (Державні організації)

Робота зі ЗМІ, політичними, громадськими та релігійними організаціями, організаційна робота адміністрації, організація та проведення нарад, конференцій, масових заходів, написання текстів та виступів для керівництва організації, робота під час виборчого процесу та багато іншого.

Архіваріус та кадрова робота

from 06.2008 to 10.2008 (4 months)
Первомайське відділення Зміївської філії АТ "Харківгаз", Первомайський (Послуги для населення та бізнесу)

Ведення архівної справи дільниці на 0,5 ставки та робота з персоналом - 0,5 ставки. Також суміщення роботи з діловодством та ведення профспілкового напрямку роботи дільниці.

Education

Харківський Регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Державне управління, Харків
Higher, from 2015 to 2018 (3 years)

Здобула другу вищу освіта за кваліфікацією магістр "державного управління".

Харківський Національний університет ім. В.Н. Каразіна

Соціологічний, соціолог (політологія), Харків
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Здобула кваліфікацію магістра соціології, спеціальність - соціолог, викладач соціологічних дисциплін зі спеціалізацією політологія та отримала диплом з відзнакою.
Протягом навчання була активною та брала участь в організації і проведенні міжнародних студентських конференцій. Мала фахові публікації в студентських бюлетенях та дипломи за активну участь студентському житті.

Additional education and certificates

Антикорупція

2023,
Certificate

Цифрограм

2023,
Certificate

Knowledge and skills

Цілеспрямованість Відповідальність Креативність Лідерство Копірайтинг Підбір персоналу Ділове листування Ділове спілкування Уміння аналізувати Ведення соціальних мереж Соціологія SMM Організація заходів Робота з клієнтами Комунікабельність Моніторинг медіа Адміністрування сайту Адміністрування локальної мережі

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner
  • German — beginner
  • Polish — beginner
  • French — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: