Resume from June 12, 2023 File

Наталія

Викладач української мови, фахівець з кадрової роботи, документознавець

Age:
54 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Зозуля Наталія Юріївна

Бажані посади:
• Керівні посади або викладач в закладах вищої освіти.
• Керівні та адміністративні посади в державних, приватних, громадських та благодійних організаціях.
• Будь-яка інша робота, що дає можливість професійного розвитку та гідний матеріальний рівень.
Дата народження: 20.11.1969 р.,
Місце проживання: м. Київ
Контактні телефони:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Переконана, що мій великій досвід стане у нагоді для подальших успіхів Вашого Колективу!

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ ТА НАВИЧКИ:
• Завжди працюю на конкретний результат у встановлені терміни.
• Вміння працювати на досягнення мети та завдань свого підприємства.
• Тверді навички керування як малими, так і великими колективами.
• Вміння успішно та ефективно працювати як у команді, так і особисто.
• Займала керівні та адміністративні посади в освітніх закладах.

ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ:
• Член експертної комісії Міністерства освіти і науки України (2016 р.).
• Маю досвід розробки, впровадження і реалізації освітніх програм і навчальних планів, ліцензування спеціальності.
• Підготувала та провела успішну акредитацію освітньої програми, спеціальності.
• Розробила навчально-методичні комплекси до дисциплін, які викладаю (у т.ч. - методичні рекомендації до практичних та семінарських занять, до самостійної роботи студентів).
• Гарант освітньо-професійної програми.
• 2011, 2013 рр. - пройшла атестацію на підтвердження вчителя вищої категорії та отримала звання – вчитель-методист (2013 р.).
• 2007 р. - присвоєно вчене звання доцента кафедри документознавства та інформаційної діяльності.
• 2003 – 2011 р.р. - виконувала обов’язки завідувача кафедри; доцент кафедри. викладала широке коло дисциплін, .
• 2001 р. - захищена дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук.

ДОСВІД РОБОТИ:
Жовтень 2017 р. – дотепер – доцент кафедри інформаційно-аналітичної діяльності та інформаційної безпеки Національного транспортного університету.
Викладаю дисципліни «Документне забезпечення діяльності підприємства», «Інформаційно-аналітична діяльність», «Діловодство», «Кадрове діловодство», «Соціальні комунікації».
Член робочої групи навчально-методичної комісії спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Національного транспортного університету.
Викладала дисципліни: «Документознавство», «Документне забезпечення підприємства», «Теорія і практика референтської та офісної діяльності», «Юридичне документування», «Ділові комунікації», «Українська мова за професійним спрямуванням», «Структуризація тексту», «Стилістика ділового мовлення та редагування службових документів».
2015–2017 р. – доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Державного університету телекомунікацій.
Січень 2010 р. – квітень 2015 р. – спеціаліст з питань кадрової роботи (на 0,25 ст.) в ТОВ «Інтерінформсервіс» за цивільно-правовими договорами.
2010 р. – серпень 2015 р. – доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна».
Викладала дисципліни: «Історія української літератури», «Стилістика ділового мовлення та редагування службових документів», «Українська мова за професійним спрямуванням», «Інформаційне обслуговування та забезпечення інформаційних потреб», «Документаційно-інформаційне забезпечення управління», «Сучасні системи управлінського документообігу».
Підготувала документи до акредитації за напрямом підготовки «Документознавство та інформаційна діяльність» ОКР «магістр».
2011 р. – червень 2013 р. – (за сумісництвом) викладач української мови Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.
2003–2010 рр. – виконувала обов’язки завідувача кафедри документознавства та інформаційної діяльності Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна»; доцент кафедри. За час роботи на посаді здійснювала підбір науково-педагогічного персоналу; складала організаційно-розпорядчу (посадові інструкції, правила трудового внутрішнього розпорядку, положення по роботі з персоналом тощо), довідково-інформаційну (службові записки, службові листи, характеристики, протоколи тощо), господарсько-договірну (трудові угоди, договори про співпрацю з різними установами) та навчальну документацію як структурного підрозділу, так і закладу в цілому; також надавала консультації з питань організації діловодства (насамперед кадрового) різним установам. Підготувала документи до ліцензування та акредитації за напрямом підготовки «Документознавство та інформаційна діяльність» (освітньо-кваліфікаційні рівні «бакалавр», «спеціаліст», «магістр») та сприяла отриманню ліцензій та сертифікатів про акредитацію.
Викладала дисципліни: «Сучасна українська мова: культура мовлення та стилістика», «Практична стилістика та редагування», «Українська мова за професійним спрямуванням» «Кадрове діловодство», «Документаційно-інформаційне забезпечення управління», «Сучасні системи управлінського документообігу», «Ділові комунікації. Етика та етикет»; «Історія української літератури»; «Історія зарубіжної літератури»; «Спеціальне діловодство».
2001-2003 рр. – старший викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Луцького представництва Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»;
1995-2001 рр. – викладач української мови та літератури Луцького педагогічного коледжу. Була атестована як вчитель вищої категорії (2009 р.). Працювала за сумісництвом до лютого 2010 р.
Викладала дисципліни: «Сучасна українська мова»; «Українська мова за професійним спрямуванням»; «Основи культури та техніки мовлення»; «Українська література»; «Українська дитяча література»; «Зарубіжна дитяча література».

ОСВІТА
2021 р. – лютий 2023 р. – навчання у Луцькому інституті розвитку людини ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», здобула кваліфікацію магістр з інформаційної, бібліотечної та архівної справи.
2015–2016 рр. – навчання у Луцькому інституті розвитку людини ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю 7.05010201 Комп’ютерні системи та мережі, здобула кваліфікацію інженера з комп’ютерних систем.
1995–2000 рр. – навчання в аспірантурі при Волинському державному університеті імені Лесі Українки; спеціальність 10.01.02 – російська література.
1989–1995 рр. – навчання на факультеті слов’янської філології Волинського державного університету імені Лесі Українки. Після завершення присвоєна кваліфікація «Вчитель української мови і літератури та російської мови і літератури» (спеціаліст);
1985–1989 рр. – навчання в Луцькому педагогічному училищі, відділ «Початкове навчання». Після завершення присвоєна кваліфікація «Вчитель молодших класів» (молодший спеціаліст).

Заздалегідь вдячна Вам за можливість дізнатись результати розгляду моєї кандидатури!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: