Resume from October 15, 2023 PRO

Олена

Діловод, секретар, адміністратор, помічник керівника (логістика, склад, документи), 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник канцелярії Головного управління Національної поліції в Одеській області.

from 06.2017 to 06.2022 (5 years)
Головне управління Національної поліції в Одеській області, Одеса (Державні організації)

Контроль та ведення вхідної та вихідної документації та кореспонденції, оброблення електронних та паперових листів заявників та спілкування і консультації з ними, підготовка звітності по документообігу, контроль за своечасним виконанням документів, функції секретаріату керівника, підготовка документів на підпис та візування тощо. Розподіл обов'язків між працівниками канцелярії та контроль за їх виконанням. Комунікація з іншими обласними управліннями України з адміністративно ділових питань управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції м. Одеса.

Діловод канцелярії роти ДПС ГУНП в Одеській області

from 06.2015 to 06.2017 (2 years)
Рота ДПС ГУНП в Одеській області, Одеса (Державні організації)

Всі попередні обов'язки плюс контроль та складання графіків роботи та навчально тренувальних заходів, спілкування з заявниками в телефонній та письмовій формі, приймання та розподіл кореспонденції, ведення протоколів нарад. Виконання доручень керівника, щодо комунікації та документообігу зі сміжними структурами та підрозділами. Тощо...

Заступник керівника відділу кадрів

from 06.2008 to 02.2015 (6 years 8 months)
Одеське міське управління Національної поліції в місті Одеса, Одеса (Державні організації)

Обробка адміністративних матеріалів та направлення до суду, обробка та облік вхідної та вихідної документації, підготовка звітності та опрацювання кореспонденції, підготовка навчальних матеріалів та ще багато чого.

Інспектор відділу кадрів

from 06.2000 to 06.2005 (5 years)
Міське управління ДПС., Одеса (Державні організації)

Службова і кадрова звітність, проведення службових рослідуваннь, оформленна та підготовка особових справ діючих працівників і громадян які бажають вступити до лав МВС, підготовка наказів стосовно кадрових переміщень. Та ще багато додаткових функцій.

Інспектор ДПС. Жіноча рота.

from 05.1996 to 06.2000 (4 years 1 month)
МВС, Одеса (Державні організації)

Контроль за виконанням водіями правил дорожнього руху та правил безпеки, регулювання руху транспортних засобів на вулицях та дорогах, попередження виникнення аварійних ситуацій, оформлення протоколів, документів, ведення звітності щодо розподілу та маршрутів працівників дорожньо патрульної служби.

Education

Одеський національний політехнічний університет.

ФАВТ комп'ютерні системи., Одеса
Unfinished higher, from 1998 to 2002 (4 years)

Вивчення комп'ютерних систем, мов програмування, програмного забезпечення і т. д.

Одеський центр професійної підготовки Академії Поліції

Інспектор ДПС. кадрової роботи. Канцелярії., Одеса
Unfinished higher, from 1996 to 1998 (2 years)

Вивчення Адміністративного кодексу України, правила дорожнього руху, первинна медична підготовка, складання адміністративних матеріалів, інспекція транспортних засобів, складання та введення внутрішніх документів МВС.

ПТУ 35

Кравець
Specialized secondary, from 1993 to 1996 (3 years)

Additional education and certificates

Підвищення кваліфікації по веденню документації на державній українській мові.

2018.2 місяці

Підвищення кваліфікації дії по програмному забезпеченню пакету Microsoft Office.

2019.1 місяць.

Language proficiencies

Ukrainian — advanced

References

Всі

Всі

Завідувач канцелярії управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області, Одеське обласне управління поліції

Contact details are hidden

Additional information

Після університету по прямій специальності не працювала.але освіта дозволила працювати секретарем, зрозумівши що мені це подобаеться і досягаючи гарних результатів. Вирішила зв'язати свое життя з документами діловодством набиралася досвіду. Але маючи свої амбіції і бажання досягти чогось більшого в житті далі вирішила спробувати себе у держслужбі пішла вчитися по напрямку МВС. Це вдалося мені завдяки своїй наполегливості, дисципліні та бажанню досягнути своєї мети. Ще з дитинства і донині я наполегливо вдосконалювала свої навички у діловодстві та документообігу, як професійні так і морально етичні навички. Пройшла великий професійний шлях від звичайного секретаря, робітника відділу кадрів до керівника канцелярії. Зараз я професіонал з 20-річним досвідом роботи у сфері введення документообігу та ще з великим об'ємом різних напрямків і задач. Працювала майже у всіх управліннях МВС, від міського управління ДАІ, до обласного управління поліції, досягла як на мене непоганих успіхів для себе. Можу швидко орієнтуватися і пристосовуватись до нових завдань. Хочу опановувати нові методи роботи з документами та завдань керівництва. Я завжди була з високою ступінню відповідальності за свою роботу. На роботі зібрана уважна та пунктуальна, не поважаю не пунктуальних людей, здатна до навчання, цілеспрямована на виконання обов'язків і результату, особливо коли є гарна мотивація. Стресостійка, маю високу ступінь відповідальності, комунікабельна та старанна. Вмію працювати в команді і розумію як це важливо. Дисциплінована, і як показав досвід на останньому місці роботи маю непогані організаторські здібності в колективі. Грамотність мови та письма, організована.Маю водійські права та власний автомобіль зі стажем 20 років.В успішному шлюбі 17 років, маю 3-х дорослих синів. Коли почалась війна в зв'язку з сімейними обставинами звільнилась за власним бажанням. Хочу спробувати себе у чомусь новому і опанувати нові напрямки можливо склад,товарообіг і т. д.швидкість опанування і відповідальність гарантуючи. Маю прагнення знайти своїм навичкам гідну заробітну плату і бути мотивованою ще й за матеріальний результат, а не як на державні службі за грамоту...

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: