Resume from May 2, 2024 File

Катерина

Менеджер по роботі з клієнтами

City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Цяк Катерина Василівна

Особисті дані
Дата та місце народження:
28.05.1984 р. м.Горохів
Сімейний стан:
Розлучена
Адреса:
м. Луцьк, вул.Володимирська, 11/50
Телефон мобільний:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта

2002-2005рр.
• Міжрегіональна академія управління персоналом . Повна вища освіта за спеціальністю “ Облік і аудит”.
2002р.
• Практична підготовка з присвоєнням кваліфікації оператора комп’ютерної техніки.
1999-2002рр.
• Горохівський державний с/г технікум . Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю “Бухгалтерський облік”

ДОСВІД РОБОТИ
09.2021-по теперішній час
1. Луцька філія ПрАТ “Волиньобленерго”.
Посада: керівник Центру обслуговування клієнтів.
Основні обов’язки:надання усіх видів послуг згідно стандартів якості надання послуг, укладення договорів про надання послуг з розподілу електроенергії, договорів про надання послуг з забезпечення перетікань реактивної електроенергії, інших договорів передбачених ПРРЕЕ із споживачами філії та контроль за їх належне зберігання , реєстрацію та актуальність; формування,надання,аналіз зведеної звітної і оперативної інформації по обсягам наданих послуг; аналіз споживання по споживачах з метою вивлення відхилень,помилок,порушень у показах приладів обліку; контроль за якісним станом бази даних побутових та юридичних споживачів;контроль за рівнем заборгованості споживачів; розгляд скарг та листів споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску;

02.2020-по 09.2021
2. Горохівська філія ПрАТ “Волиньобленерго”.
Посада: начальник ВРіД.
Основні обов’язки: укладення договорів про надання послуг з розподілу електроенергії, договорів про надання послуг з забезпечення перетікань реактивної електроенергії, інших договорів передбачених ПРРЕЕ із споживачами філії та контроль за їх належне зберігання , реєстрацію та актуальність; формування,надання,аналіз зведеної звітної і оперативної інформації по обсягам наданих послуг; аналіз споживання по споживачах з метою вивлення відхилень,помилок,порушень у показах приладів обліку; контроль за якісним станом бази даних побутових та юридичних споживачів;контроль за рівнем заборгованості споживачів; розгляд скарг та листів споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску;

01.2019-02.2020.
3. Представництво у Горохівському районі ТзОВ “Волиньелектрозбут”.
Посада: економіст.
Основні обов’язки: укладення та оформлення договорів на постачання електроенергії; виписка та друк рахунків за спожиту електроенергію ; робота з боржниками за несвоєчасну оплату за спожиту електроенергію; розгляд скарг та листів споживачів; укладення договорів на купівлю електроенергії з власниками генеруючих електроустановок;формування звітів розрізі категорій споживачів; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

10.2014-08.2018 з 08.2018 переведена на посаду економіста ЛЗД.
4. Горохівська філія ВАТ “Волиньобленерго”.
Посада: оператор ЛЗД/економіст ЛЗД.
Основні обов’язки: облік відпущеної електроенергії; оформлення договорів на постачання електроенергії; складання актів порушень ПКЕЕ; розгляд скарг та листів споживачів; формування звітів в частині реалізації електроенергії в розрізі категорій споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

07.2013р-10.2014
5. АТ Райффайзен банк «Аваль»
Посада : Провідний економіст з обслуговування та кредитування.
Основні обов’язки : Залучення клієнтів за всіма продуктами; ідентифікація клієнтів; укладення договорів з клієнтами;відкриття та ведення рахунків;продаж всього спектру продуктів приватним клієнтам, а саме: поточних , депозитних, карткових рахунків, всіх видів кредитів для приватних клієнтів. Відкриття, ведення та обслуговування рахунків для юридичних осіб. Операційна діяльність.

02.2007р-07.2013
6. АТ “Індекс-Банк” (ПАТ «Креді Агріколь Банк»), м.Луцьк.
Посада : Менеджер з обслуговування та кредитування.
Основні обов’язки : Залучення клієнтів за всіма продуктами; ідентифікація клієнтів; укладення договорів з клієнтами;відкриття та ведення рахунків;продаж всього спектру продуктів приватним клієнтам, а саме: поточних , депозитних, карткових рахунків, всіх видів кредитів для приватних клієнтів. Відкриття, ведення та обслуговування рахунків для юридичних осіб. Операційна діяльність. Проведення консультацій та оформлення грошових переказів по системах : Експрес-переказ, Юністрім , Анелік.
04.2006-02.2007рр.
7. АКІБ “УкрСиббанк”, м.Луцьк.
Посада: Фахівець Індивідуального Бізнесу.
Основні обов’язки: Операційна діяльність; відкриття та закриття карткових, депозитних, поточних рахунків в національній та іноземній валюті; укладання договорів з клієнтами; оформлення операцій з відправки та виплати грошових переказів по системах: (Western Union, Contact, Юністрім, УкрСиббанк.).
09.2012-по04.2006рр.
1. Горохівська філія ВАТ “Волиньобленерго”.
Посада: Оператор ЛЗД.
Основні обов’язки: облік відпущеної електроенергії; оформлення договорів на постачання електроенергії; складання актів порушень ПКЕЕ; розгляд скарг та листів споживачів; формування звітів в частині реалізації електроенергії в розрізі категорій споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

Робота з комп’ютером : MS Office ( Word ,Exel, Power Point Outlook), Internet Explorer, внутрішньобанківські системи по роботі з клієнтами. Володію домашнім ПК з доступом в Internet.
Особисті якості/інтереси: Відповідальність, комунікабельність, акуратність, наполегливісь та аналітичні здібності.
Знання мов:
Українська, російська – вільно.
Англійська – читаю та перекладаю із словником.
Спеціальні навики: Водійські права (категорія(В) з 2002 року та власний автомобіль.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: