Резюме від 2 травня 2024 Файл

Катерина

Менеджер по роботі з клієнтами

Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Цяк Катерина Василівна

Особисті дані
Дата та місце народження:
28.05.1984 р. м.Горохів
Сімейний стан:
Розлучена
Адреса:
м. Луцьк, вул.Володимирська, 11/50
Телефон мобільний:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

2002-2005рр.
• Міжрегіональна академія управління персоналом . Повна вища освіта за спеціальністю “ Облік і аудит”.
2002р.
• Практична підготовка з присвоєнням кваліфікації оператора комп’ютерної техніки.
1999-2002рр.
• Горохівський державний с/г технікум . Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю “Бухгалтерський облік”

ДОСВІД РОБОТИ
09.2021-по теперішній час
1. Луцька філія ПрАТ “Волиньобленерго”.
Посада: керівник Центру обслуговування клієнтів.
Основні обов’язки:надання усіх видів послуг згідно стандартів якості надання послуг, укладення договорів про надання послуг з розподілу електроенергії, договорів про надання послуг з забезпечення перетікань реактивної електроенергії, інших договорів передбачених ПРРЕЕ із споживачами філії та контроль за їх належне зберігання , реєстрацію та актуальність; формування,надання,аналіз зведеної звітної і оперативної інформації по обсягам наданих послуг; аналіз споживання по споживачах з метою вивлення відхилень,помилок,порушень у показах приладів обліку; контроль за якісним станом бази даних побутових та юридичних споживачів;контроль за рівнем заборгованості споживачів; розгляд скарг та листів споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску;

02.2020-по 09.2021
2. Горохівська філія ПрАТ “Волиньобленерго”.
Посада: начальник ВРіД.
Основні обов’язки: укладення договорів про надання послуг з розподілу електроенергії, договорів про надання послуг з забезпечення перетікань реактивної електроенергії, інших договорів передбачених ПРРЕЕ із споживачами філії та контроль за їх належне зберігання , реєстрацію та актуальність; формування,надання,аналіз зведеної звітної і оперативної інформації по обсягам наданих послуг; аналіз споживання по споживачах з метою вивлення відхилень,помилок,порушень у показах приладів обліку; контроль за якісним станом бази даних побутових та юридичних споживачів;контроль за рівнем заборгованості споживачів; розгляд скарг та листів споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску;

01.2019-02.2020.
3. Представництво у Горохівському районі ТзОВ “Волиньелектрозбут”.
Посада: економіст.
Основні обов’язки: укладення та оформлення договорів на постачання електроенергії; виписка та друк рахунків за спожиту електроенергію ; робота з боржниками за несвоєчасну оплату за спожиту електроенергію; розгляд скарг та листів споживачів; укладення договорів на купівлю електроенергії з власниками генеруючих електроустановок;формування звітів розрізі категорій споживачів; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

10.2014-08.2018 з 08.2018 переведена на посаду економіста ЛЗД.
4. Горохівська філія ВАТ “Волиньобленерго”.
Посада: оператор ЛЗД/економіст ЛЗД.
Основні обов’язки: облік відпущеної електроенергії; оформлення договорів на постачання електроенергії; складання актів порушень ПКЕЕ; розгляд скарг та листів споживачів; формування звітів в частині реалізації електроенергії в розрізі категорій споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

07.2013р-10.2014
5. АТ Райффайзен банк «Аваль»
Посада : Провідний економіст з обслуговування та кредитування.
Основні обов’язки : Залучення клієнтів за всіма продуктами; ідентифікація клієнтів; укладення договорів з клієнтами;відкриття та ведення рахунків;продаж всього спектру продуктів приватним клієнтам, а саме: поточних , депозитних, карткових рахунків, всіх видів кредитів для приватних клієнтів. Відкриття, ведення та обслуговування рахунків для юридичних осіб. Операційна діяльність.

02.2007р-07.2013
6. АТ “Індекс-Банк” (ПАТ «Креді Агріколь Банк»), м.Луцьк.
Посада : Менеджер з обслуговування та кредитування.
Основні обов’язки : Залучення клієнтів за всіма продуктами; ідентифікація клієнтів; укладення договорів з клієнтами;відкриття та ведення рахунків;продаж всього спектру продуктів приватним клієнтам, а саме: поточних , депозитних, карткових рахунків, всіх видів кредитів для приватних клієнтів. Відкриття, ведення та обслуговування рахунків для юридичних осіб. Операційна діяльність. Проведення консультацій та оформлення грошових переказів по системах : Експрес-переказ, Юністрім , Анелік.
04.2006-02.2007рр.
7. АКІБ “УкрСиббанк”, м.Луцьк.
Посада: Фахівець Індивідуального Бізнесу.
Основні обов’язки: Операційна діяльність; відкриття та закриття карткових, депозитних, поточних рахунків в національній та іноземній валюті; укладання договорів з клієнтами; оформлення операцій з відправки та виплати грошових переказів по системах: (Western Union, Contact, Юністрім, УкрСиббанк.).
09.2012-по04.2006рр.
1. Горохівська філія ВАТ “Волиньобленерго”.
Посада: Оператор ЛЗД.
Основні обов’язки: облік відпущеної електроенергії; оформлення договорів на постачання електроенергії; складання актів порушень ПКЕЕ; розгляд скарг та листів споживачів; формування звітів в частині реалізації електроенергії в розрізі категорій споживачів; участь в розробленні планів заходів по зниженню ТВЕ; аналіз та планування корисного відпуску; контроль за якісним станом бази даних побутових споживачів.

Робота з комп’ютером : MS Office ( Word ,Exel, Power Point Outlook), Internet Explorer, внутрішньобанківські системи по роботі з клієнтами. Володію домашнім ПК з доступом в Internet.
Особисті якості/інтереси: Відповідальність, комунікабельність, акуратність, наполегливісь та аналітичні здібності.
Знання мов:
Українська, російська – вільно.
Англійська – читаю та перекладаю із словником.
Спеціальні навики: Водійські права (категорія(В) з 2002 року та власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: