Ксенія

Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бариста, 25 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
24 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kolomyia, Lviv, Stryi, Ternopil, Uman, Yaremche, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 11.2023 to now (1 year 2 months)
Полуночники, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, Старший бармен

from 10.2022 to 11.2023 (1 year 1 month)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала у цьому закладі спочатку на посаді Бармена. Готувала напої згідно з технологічними картами 9 місяців. Останні 4 місяці роботи в цьому закладі займала посаду Керуючої баром. Виконувала такі функції:
1. Створення концепції, проробки та оновлення коктейльної авторської карти.
2. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
3. Переобліки
4. Створення чек-листів бару
5. Створення посібних таблиць для працівників залу та бару
6. Організація винних дегустацій
7. Навчання та підбір працівників бару
8. Організація гест бартендінгу
9. Створення технологічних карт
10. Контроль чистоти робочого місця

Бариста

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
Кавʼярня Коко, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бариста

from 05.2021 to 08.2021 (3 months)
Кавʼярня Stories Coffee Bar, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймала участь у відкритті кавʼярні
А саме виконувала такі функції:
1. Підбір та навчання працівників кавʼярні
2. Створення меню закладу
3. Підбір посуду та інвентарю у заклад
4. Організація робочих зон
5. Замовлення та прийом поставок
6. Контроль роботи закладу
7. Закриття касових змін
8. Контроль чистоти в закладі та на території
9. Робота з Poster (створення облікового аккаунту, створення технологічних карт, внесення поставок, повна підготовка до роботи закладу)

Бариста

from 02.2020 to 06.2021 (1 year 4 months)
Вільний птах, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 06.2018 to 10.2019 (1 year 4 months)
Кафе Green House, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Knowledge and skills

  • Навчання персоналу
  • Відповідальність
  • Зосередженість
  • iiko
  • Poster
  • Лідерство
  • Управління командою
  • Інвентаризація
  • Комунікабельність
  • Приготування коктейлів
  • Приготування кавових напоїв
  • Контроль залишків
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія

Additional information

Розглядаю лише консалтинг.
1. Набір та навчання персоналу.
2. Корегування/створення барної та коктейльної карти. Створення концепцїї меню.
3. Організація роботи бару.
4. Підбір обладнання та посуду.
5. Заявки та поставки.
6. Контроль роботи бару.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: