Resume from June 17, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9917560

Директор з персоналу (виробництво)

Employment:
Full-time.
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор з персоналу

from 04.2019 to 04.2024 (5 years)
Група компаній (виробництво), Київ (Харчова промисловість)

HRD керуючої компанії національного виробничого холдингу.

ОБОВ'ЯЗКИ:
•Стратегічне управління системою HR у виробничому бізнесі, визначення вектору розвитку HR функції. Розробка та захист у акціонерів HR стратегії з roadmaps /тактичними план-графіками.

•Організація роботи HR підрозділів в бізнес-юнітах групи , впровадження єдиних HR стандартів та метрик ефективності, аудити дотримання корпоративних HR стандартів

•Формування системи масового рекрутингу виробничого персоналу, регулярний чекап ефективності рекрутингового інструментарію.Розбудова регіональної екосистеми рекрутингу

•Управління програмами виробничого навчання, проєктами з підготовки кадрового резерву на дефіцитні кваліфікації

•Управління C&B політикою, розробка мотиваційних стратегій, робота з усіма можливими системи оплати праці та система фінансової винагороди: KPI (сценарне моделювання реєстру показників для понад 100 посад), відрядна зп, тарифні сітки, грейди, проєктні мотивації для крос-функціональних груп), короткострокові/довгострокові програми для функціональних підрозділів т.п. Управління системою мотивації за цілепокладанням (Key Objectives System), автоматизація та моніторинг виконання цілей на регулярних засадах

•Управління системою нормування та математичного прогнозування чисельності та завантаженості виробничого/складського/комерційного персоналу, розробка та актуалізація норм планової чисельності, контроль дотримання стандартів чисельності , рівня завантаженості та фонду робочого часу.

•Аналіз організаційних структур, схем взаємодій та підпорядкування, внесення пропозицій щодо реорганізації , моделювання нових структур. Участь у трансформаційних процесах бізнесу (участь в Due diligence , в проєктах злиття-поглинання бізнесів, глобальних реорганізаціях структур та ієрархій управління, зміні бізнес-моделі і т.п)

•Побудова системи HR аналітики, автоматизація звітів , щоденний аналіз HR дашбордів

•Участь в робочих групах з розвитку операційної довершеності на виробництві (робота з інструментарієм ощадливого виробництва, LEAN)

Директор з персоналу

from 04.2013 to 09.2018 (5 years 5 months)
Виробництво, Київ (Харчова промисловість)

ДИРЕКТОР З ПЕРСОНАЛУ (Виробничо-торгівельна компанія, лідер ринку, популярний FMCG бренд з репутацією соціально-відповідального бізнесу)

ОБОВ'ЯЗКИ:
•Управління повним циклом HR процесів з фокусом на побудову соціально-відповідальної компанії

•Системна робота з внутрішньою культурою та системою внутрішніх комунікацій. Робота з моделлю цінностей, внутрішнім нормативним законодавством та етичними стандартами. Підготовка внутрішньої нормативної документації для соціально-етичних аудитів (social audits) за міжнародними методичними посібниками.

•Організація регулярних внутрішніх бізнес-івентів , бізнес-самітів та стратегічних/координаційних сесій. Релізація проєкту з розвитку профільного корпоративного спорту.

•Розробка методології та впровадження практики проведення зворотнього зв’язку від персоналу, проведення ENPS досліджень (моніторинг залученості персоналу, аналіз результатів, надання зворотного зв’язку)

•Розробка та впровадження проєкту з виведення на аутсорсинг супроводжуючих процесів, розроблена бізнес- модель та запущений окремий успішний бізнес-проєкт

•Управління програмою залучення на виробництво молодих спеціалістів технічних та технологічних спеціальностей. Побудова системних комунікацій з навчальними закладами

•Створення та реалізація стратегії промотування hr –бренду підприємства. Запущена системна робота з брендом роботодавця в регіоні локації виробництва.

Education

КНЕУ

Управління персоналом, Київ
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: