454 кандидата за 3 месяца Технолог пищевой промышленности

Рассматривает должности: Молодший технолог на харчовому виробництві, Молодший технолог, Помічник технолога, еще 1 должность
Погоріла, 19 лет, Луцк
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
Образование: 01.2023 - 01.2027: Факультет митної справи, матеріалів та технологій, спеціальність харчових технологій (Луцький національний технічний університет).
Розміщуйте вакансію безкоштовно щомісяця
Відскануйте QR-код, завантажте та увійдіть в застосунок, безкоштовну публікацію. щоб отримати Завантажте та увійдіть в застосунок, щоб отримати безкоштовну публікацію.
- Файл
Рассматривает должности: Технолог харчового виробництва, Шеф-кухар, Керівник виробництва, еще 1 должность
Михайло, 38 лет, Киев
Мене звуть Шершньов Михайло Вікторович. Мені 39 років Я операційний шеф-кухар з більше ніж 15-річним практичним досвідом роботи в рестораній сфері Мій шлях – це управління кухнями різного формату...
Рассматривает должности: Технолог харчового виробництва, Інженер-технолог
Вікторія, 35 лет, Днепр
Высшее образование
- Інженер-технолог харчового виробництва, ТОВ "Кріоліт-Д", 8 лет 4 месяца
- Технолог цеху, ПАТ "Дніпропетровський комбінат харчових концентратів", 7 месяцев
- Файл
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Бухгалтер, Оператор баз даних, еще 7 должностей
Світлана, 44 года, Львов
РЕЗЮМЕ КРИШТОФ CВІТЛАНИ Дата народження 15.11.1980 р. м. Щептицький (м. Червоноград) Тел. +VIBER Сімейний стан: одружена, двоє дітей 23р. і 18р. Освіта: вища (фінанси, економіст) 1997р. ДВАТ...
Рассматривает должности: Технолог харчового виробництва, Адміністратор, Адміністратор готелю, еще 2 должности
Скрыто, 27 лет, Черновцы
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Бармен, 6 лет 4 месяца
Ирина, 44 года, Днепр
- Зам.управляющий производства, Сеть магазинов Варус, 1 год 3 месяца
- Файл
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Водій, Карщик, еще 1 должность
Сергій, 39 лет, Харьков
БЕРЕЖНИЙ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ Освіта: 2003-2008, Харківська державна зооветеринарна академія, спеціальність- Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, кваліфікація- інженер-технолог...
- PRO
Рассматривает должности: Інженер-технолог харчової промисловості, Майстер зміни харчової промисловості
30 000 грн
Олександра, 37 лет, Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Майстер зміни, Київский маргариновий завод (Олком), 3 года
- Лаборант хімічного аналізу, ПрАТ Київський маргариновий завод, 12 лет 4 месяца
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Лікар ветеринарної медицини, Лаборант, еще 4 должности
Анна, 30 лет, Хмельницкий
- Лікар бактеріолог ветеринарної медицини, Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби, 7 лет 2 месяца
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Адміністратор, Кухар, еще 2 должности
Світлана, 19 лет, Дубно
Неоконченное высшее образование · Полная занятость
Образование: 01.2021 - 01.2025: Н2 Тваринництво (Мирогощанський аграрний фаховий коледж).
Скрыто, 21 год, Киев
Высшее образование · Полная занятость
Образование: 01.2021 - 01.2025: Харчові технології та інженерія (НУ «Чернігівська політехніка »).
Еще 1 резюме этого кандидата
- Менеджер з продажу , Киев, 4 дня назад
- PRO
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Інженер-технолог, Інженер з охорони праці, еще 7 должностей
Людмила, 49 лет, Борисполь
Высшее образование · Полная занятость
- Інженер-технолог, ДП МА «Бориспіль», 29 лет 4 месяца
- PRO
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Керівник дільниці виробництва, Начальник зміни, еще 5 должностей
Сергій 39 лет, Черкассы
Высшее образование · Полная занятость
- Комірник, БО БФ МХП Громаді, 7 месяцев
- Майстер виробництва, ПрАТ "Юрія", 6 месяцев
- Файл
Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Технолог
Анастасія, 24 года, Одесса
Заврічко Анастасія ІНЖЕНЕР - ТЕХНОЛОГ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ Стисло Навички про мене Взаємодія з іншими спеціалістами для обговорення та аналізу результатів Маю 6 місяців насиченого досвіду Проведення...