Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 Файл

Павло

Офіс-менеджер

Возраст:
43 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Захарчук Павло Романович
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Закінчив Івано Франківський Національний технічний університет нафти і газу . Факультет економіки і менеджменту ( спеціальність - менеджмент у виробничій сфері )
Першою роботою була посада менеджера комерційного відділу ВАТ «Промприлад». Основні обов”язки - продаж промислових та побутових лічильників газу, ведення ділової документації . Продажі відбувались як по телефону, так і на виставках продукції .
Наступне місце роботи – обласне телебачення «Галичина » , на посаді оператора трансляції телевізійних програм .Тут я отримав навики роботи з комп”ютером , оволодів програмами Word, Excel, Adobe Audition.
Також працював менеджером з продажу інтернету та телебачення провайдера « Воля» .Відомо, що реклама - це рушій бізнесу , тому вдало описати всі переваги послуг інтернету та телебачення , було моїм обов”язком .
Майже рік я працював менеджером з продажу банківських продуктів в ПрАТ « Ідея банк ». Сумарний обсяг кредитів за місяць становив 350 -400 тис. грн..
Механік господарського відділу виконавчого комітету Івано Франківської міської ради . На цій посаді я навчився : вести табель робочого часу працівників , оформлювати дорожні листи та інші документи , перевіряти їх правильність – наявність реквізитів і штампів . Контролювати записи показників одометра , а також отримання і залишки пального .
Маю організаторські здібності та відмінне почуття гумору , з легкістю вирішую конфліктні ситуації

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: