Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2024 Файл

Юлія

Психолог, рекрутер, адміністратор, менеджер, спікер, філолог

Возраст:
30 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Хомик Юлія Олексіївна
Місце народження:
Тернопільська область
Тернопільський район
с.Максимівка
Місце проживання:
м.Тернопіль
Просп. Злуки, 15/122.
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Д.н. 02.07.1993р.
МЕТА
Заміщення вакантної посади менеджер/адміністратор у туристичній, інформаційній, офісній діяльності або у сфері краси чи торгівлі.
Бізнес-консультант, HR, коуч, психолог. Отримання гідної зарплатні (розміром від 12 000 грн.), кар’єрний ріст. Можливі відрядження.
ОСВІТА
У 2009 році – закінчила Максимівську ЗОШ І-ІІ ступенів.
Вересень 2009 – травень 2012 роки – навчалась у Державному професійно-технічному навчальному закладі «ТВПУ сфери послуг та туризму», здобула професію агент з організації туризму; оператор комп’ютерного набору ІІ-І категорії.
Січень – березень 2015 року – освоєння курсів ринкової економіки у компанії «Центр біржових технологій» м. Тернопіль.
У 2017 році – здобула вищу педагогічну освіту у ТНПУ імені
В. Гнатюка (бакалавр), факультет філології і журналістики. Спеціальність – вчитель української мови і література; зарубіжної літератури.
У 2022 році – здобула науковий ступінь магістра з відзнакою – першої освітньої програми «Психологія бізнесу і управління» у ТНПУ імені В.Гнатюка факультет педагогіки і психології. Спеціальність: магістр психології, бізнес-консультант, коуч, HR, рекрутер, менеджер-аналітик, маркетолог, соціолог; викладач психологічних дисциплін.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Травень – листопад 2014 року (6 міс.) – працювала продавцем-консультантом у магазин-склад взуття та одягу «Аріол» м. Тернопіль.
Травень 2015 – жовтень 2018 року (3,5 роки) – працювала старшим продавцем-консультантом (згодом менеджером) у мережі бутиків стильного жіночого одягу «Модниця» – ТРЦ «Подоляни», ЦУМ м. Тернопіль.
Листопад 2018 – квітень 2019 року (5 міс.) – працювала на посаді адміністратор у готелі «Пассаж» м. Тернопіль.
Червень – серпень 2019 року (3 міс.) – працювала на посаді адміністратор у салоні краси «San-Paradise» м. Тернопіль.
З вересня 2020 р. – викладач-репетитор української мови та літератури; практикуючий психолог.
НАГОРОДИ
2009 рік – диплом ІІ ступеня переможця ІІ етапу Х Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області.
2010 рік – грамота за здобуте ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.
2011 рік – грамота за здобуте І місце у Всеукраїнській олімпіаді із базових навчальних дисциплін з української мови та літератури серед учнів ТВПУ сфери послуг та туризму.
2011 рік – диплом ІІІ ступеня переможця ІІ етапу ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів ПТНЗ.
Впродовж 2022-2023 рр. – здобуто 16 сертифікатів онлайн-курсів провідних світових шкіл психології.
Співавтор у книзі наукових тез – «Психолінгвістичне дослідження впливу реклами на темперамент особистості». Учасниця Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю).
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, свої погляди відстоюю активно та аргументовано. Стресостійка, доброзичлива, чесна, комунікабельна, креативна, пунктуальна, з почуттям гумору. Вмію аналізувати та логічно мислити, є бажання розвиватись і працювати на результат, швидко навчаюсь.
Організаційні здібності, вміння працювати у колективі. Присутній досвід виступів перед широкою аудиторією, проведення особистих бізнес-тренінгів; презентації. Рекрутингова робота, проведення співбесід та стажування кадрів. Надалі поглиблюю знання з бізнес-психології та психології особистості у час війни. Пишу вірші та прозові твори, статті.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Рідна мова – українська. Англійська мова на середньому рівні (вивчала ділову англійську мову за професійним спрямуванням), польська – початковий рівень. Навики роботи з комп’ютером на високому рівні, Internet, соцмережі і т.д. – досвідчений користувач. Вивчала готельно-туристичний бізнес. Консультант косметичної компанії «Oriflame», «Avon» (15 років). Наявність закордонного біометричного паспорта (досвід власних поїздок).
Без шкідливих звичок. Не одружена, дітей не маю.
ХОБІ
Спорт, читання (література, психологія), мистецтво, рослини, бісероплетіння, колекціонування, туризм, мода і краса. Документальні та пізнавальні передачі, цікавлюсь античністю та архітектурою.
Здобуття теоретичних знань новітніх прогресивних матеріалів для використання у подальшій сфері життя. Вдосконалення фахових вмінь та навичок на ПК, соцмережі; психолінгвістичні дослідження та їх апробація.
01. 09. 2023 р.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: