Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 января 2024

Анастасія

Онлайн-консультант в інтернет-магазин, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Новопсков
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Прокуратура, Харків
Неоконченное высшее, с 2022 по 2023 (1 год)

Знания и навыки

Цілеспрямованість Комунікабельність Активний продаж Працьовитість Наполегливість Відкритість Творчий підхід Художні здібності Дотримання дедлайнів Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Чешский — начинающий

Дополнительная информация

У світі швидких змін та постійного розвитку бізнесу, роль менеджера-консультанта стає надзвичайно важливою. Цей фахівець не просто виконує обов'язки у сфері продажів, але й виступає у ролі стратегічного партнера, прокладаючи шлях до успіху компанії через інновації та високий рівень клієнтського обслуговування. Саме дана вакансія мене завжди цікавила, цікавить і цікавитиме.
Щоб ефективно функціонувати в ролі менеджера-консультанта, важливо мати високий рівень освіти та реальний досвід. Але, моя майбутня спеціальність не пов'язана з цією роботою, хоча, слід зауважити, що ніхто не знає чого нам очікувати в житті. Я кочу стати різносторонньою особистістю, що має досвід у різних сферах. Саме моя цілеспрямованість та бажання рухатися вперед допоможуть у цьому.
Навички грають ключову роль у роботі менеджера-консультанта. Моя висока комунікабельність та вміння ефективно вести переговори дозволяють побудувати взаємовигідні стосунки з клієнтами. Аналіз ринку та конкурентної ситуації завжди є складною задачею, але моя здатність аналізувати та приймати стратегічні рішення дозволяє виявляти нові можливості та пристосовуватися до змін.
Знання іноземних мов і володіння програмами CRM на початковому рівні (але на даний момент я намагаюсь покращити свої знання) розширюють мої можливості в обслуговуванні клієнтів, особливо тих, що представляють міжнародні ринки. Моя відкритість до навчання та постійне оновлення навичок, зокрема участь у тренінгах та конференціях, дозволяють мені залишатися на передовій у даній області.
Моя висока ступінь ініціативності, стресостійкість та орієнтованість на результат роблять мене надійним фахівцем для роботи в умовах високого темпу та нестабільності.
Саме усе це відображено у моєму резюме. У ролі менеджера-консультанта я прагну не лише задовольняти потреби клієнтів, але й перетворювати ці потреби у стратегічні можливості для компанії.
Моя мета - бути не просто менеджером, але і партнером у досягненні успіху.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: