Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 Файл

Катерина

Менеджер, товарознавець, продавець-консультант

Возраст:
40 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Федорова Катерина Михайлівна
Рік народження: 26.03.1984р
Адреса фактичного проживання: м. Івано-Франківськ
Адреса реєстрації: м. Донецьк
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ( Viber, Telegram)
Освіта
2001 – 2006 рр.
Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М.І. Туган-Барановського
Факультет: Економіки, управління, міжнародних економічних відносин
Спеціальність: Економіка підприємства
Форма навчання - стаціонар
Досвід
ПАТ КБ «Дельта» 2007 – 2009 роки
На посаді кредитного експерта та на посаді економіста відділу кредитування індивідуальних клієнтів. Видача споживчих кредитів фізичним особам на товари та техніку, видача кредитних карт з поновлюваною кредитною лінією, операційна діяльність, залучення клієнтів до відділення банку на обслуговування: оформлення депозитів, підключення зарплатних проектів, видача кредитів . Проведення ідентифікації. Робота з проблемною заборгованістю.

ЗАТ КБ «Надра» 2009 – 2014 роки
На посаді менеджера відділу малого та середнього бізнесу. Робота з клієнтами малого та середнього бізнесу(юридичні особи та ФОП), реструктуризація кредитної заборгованості, операційна діяльність ( проведення платежів, формування виписки по рахунку, зняття по чековій книжці, внесення на рахунок, зняття з рахунку),проведення оцінки бізнесу, реструктуризація залогових кредитів( авто, іпотека, гроші на розвиток бізнеса)

ТОВ «Швидке рішення» 2014 – 2018 роки
На посаді начальника відділу маркетингу по роботі з банками
Укладення договорів на обслуговування з банками, видача беззалогових кредитів, кредитних карт, формування кредитних справ клієнтів, проведення тренінгів для персоналу компанії на тему кредитування та навчанню банківських продуктів та операційного забезпечення. Видача мікропозик фізичним особам.

ТОВ «Мастір - Торг» 2018-2021 роки
На посаді помічника керівника. Виконання поручень керівництва, формування договорів, планування робочого дня керівника, бронювання квитків, оформлення листів для відрядження, забезпечення життєдіяльності офіса , формування звітів.
ФОП Д’яченко на посаді менеджера по торгівельним мережам 2021 – 2022 роки
Залучення до співпраці, підписання договорів на співробітництво з торгівельними мережами, оптовий продаж товару мережам, контроль дебіторської заборгованості, контроль відвантаження товару, співпраця с товарознавцями магазинів, прийом заказів на постачання, формування звітів для керівництва, виконання плану по товарообігу.
ТОВ «SANTAN» на посаді товарознавця 1.06.2022 –31.04.2023р. м .Івано – Франківськ
Магазин інженерної сантехніки. Робота з юридичними особами, ФОП, монтажниками. Залучення клієнтів до складу-магазину. Ведення обліку товарів, проведення накладних, формування залишків на складі, ведення каси, формування звітності по касовій дисципліни, товару на складі, формування ПКО та РКО, робота із рахунками ФОП та юридичних осіб, завіса рахунків, виписка маршрутних листів водіям, приймання виручки від торгових агентів, інкасація грошей в банк, пробивання готівки по кодам у терміналі, проведення операцій в 1С, розрахунок покупців на касі, залучення клієнтів до магазину, проведення інвентаризації ( по програмі 1С Підприємство 8.3), формування замовлень товару для клієнтів, переміщення товарів.
ТОВ «Копійочка» на посаді продавця – касира з 1.05.2023р. на посаді в.о.керуючого з 01.07.2023р – 25.10.2023р м. Івано-Франківськ
ТОВ «ANDI» мережа магазинів одягу – на посаді продавця – консультанта з 07.11.2023 –по теперешній час.
Робота з касою, прийом товару, розкладання цінників, формування звітів, обслуговування клієнтів, інкасація , інвентарізація.
Додаткова інформація
Володіння комп’ютерними програмами: MS Office, Nadra Com, Spider, Scrooge, 1C Підприємство 8.3, Nadra Loans.
Володію мовами: українська мова (рідна), англійська (intermediate), російська мова.
Шукаю підробіток до основної роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: