Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 сентября 2016

Сергій

Декларант, митний брокер, агент з оформлення митних документів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Митний брокер, Декларант; Менеджер ЗЕД.

с 03.2007 по наст. время (17 лет 2 месяца)
Послуги митного брокера, Луцк (Митне оформлення / замитнення та розмитнення /Декларування: сировини, обладнання, легкових та вантажних атомобілів, продуктів харчування та ін.)

Оформлення ВМД, дозвільних документів, супровідних документів, декларування "під ключ":
- Оформлення вантажних митних декларацій різних типів на перевезення вантажів у міжнародних сполученнях. (Оформлення ПП, ПД (ІМ 40 ЕЕ). Декларування експортних вантажів в режими «ЕК» «ТР».; Декларування імпортних вантажів в режим «ІМ»; Декларування імпортних, експортних вантажів в режим Складу Тимчасового Зберігання та в режим Митного Ліцензійного Складу «ІМ74**»;)
- Оформлення дозвільних та супровідних документів різних типів. (CMR; TIR; Фактури; Специфікації; книжки МДП; Залізно-дорожні накладні; всі форми заяв для ДМСУ + дозвільні документи ветеринарні свідоцтва, сертифікати походження, відмітки за видами контролю та ін. )
- Перевірка правильності, повноти заповнення і комплектності перевізних і супровідних документів. (Виправлення супровідних документів після невірного заповнення)
- Виконую нарахування належних митних платежів і зборів.
- Веду оперативний облік виробничих показників, перевізної і супровідної документації.
- Видаю відправникам вантажу і вантажоодержувачам довідки й оперативну інформацію з питань застосування тарифів і митному оформленню перевізних і супровідних документів.
- Проведення консультацій по ЗЕД;
- Проведення консультацій по користуванню програмним забезпеченням митного брокера: MD Info, MD Office Update, MD Explorer, MD Declaration.
- Формування партій товару обчислення їх кубатури, ваги чи інших додаткових одиниць вимірювання;
- Маю досвід роботи на посаді керуючого СТЗ, МЛС. Розміщення, випуск, розподіл партій, перемаркування. (Організація роботи складів СТЗ; МЛС. – щоденна звітність руху товарів та т/з по території СТЗ, МЛС начальнику митного поста та інспекторам митного поста. Ведення звітів руху товарів, ведення звіту відео спостереження, ваги, кількості та суми. Прийом товарів за кількістю та якістю, організація митного огляду вантажів, оформлення ТТН та Актів. )
- Аналіз ринку будь якого товару в залежності від вимог клієнта;
- Робота з корпоративними клієнтами та фірмами з іноземним капіталом.
- Оформляю вантажі по новітній технології "електронне декларування" що дає змогу економити час та нерви, проводити оформлення попередніх повідомлень про намір ввезення (тобто ПП) 24 години на добу налагоджую та організовую даний процес.

Образование

Луцький Національний Технічний Університет

Бізнесу. Товарознавство та експертиза в митній справі, Луцьк
Высшее, с 2008 по 2009 (8 месяцев)

2008-2009рр.Закінчив ЛНТУ і отримав повну вищу освіту за спеціальністью "Товарознавство та експертиза в митній справі" та здобув кваліфікацію товарознавця-експерта. (присвоєно кваліфікацію спеціаліст)

ЛДТУ

Бізнесу, "Товарознавство та експертиза в митній справі", Луцьк
Неоконченное высшее, с 2006 по 2008 (1 год 8 месяцев)

2006-2008рр. – Студент ЛДТУ (присвоєно кваліфікацію бакалавра, за спеціальністю: «Товарознавство та експертиза в митній справі»)

Луцький Комерційний Технікум

Товарознавства. "Товарознавство та комерційна діяльність", Луцьк
Среднее специальное, с 2003 по 2006 (2 года 8 месяцев)

2003-2006 рр. – Луцький комерційний технікум (присвоєно кваліфікацію молодшого спеціаліста, за спеціальністю: «Товарознавство та комерційна діяльність» і здобув кваліфікацію товарознавця-комерсанта)

Дополнительное образование и сертификаты

Кваліфікаційне посвідчення представника митного брокера

Дійсне

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MD Office Користувач Internet MD Declaration MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer Email Outlook Express MD Info MD Explorer MS Paint CorelDRAW Малювання Express uCoz Графічний дизайн MD Office; МЛС; СТЗ; Режими ТД/ІМ/ЕК/ПП/ПД. Машинопис і сучасне діловодство Оформлення електронних декларацій (Електронне Декларування)

Знание языков

  • Русский — средний
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Посвідчення водія категорії "В"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: