- PRO
Никита
SMM-менеджер ресторану
- Рассматривает должности:
- SMM-менеджер ресторану, Адміністратор ресторану, Сушеф
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 22 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10094671/?puid=3661655
Опыт работы
Операційний менеджер
с 02.2025 по 07.2025
(5 месяцев)
Крем Кафе, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний менеджер, Крем Кафе
•Забезпечення високого рівня сервісу та обслуговування гостей
•Робота за кавовою машиною, контроль якості приготування напоїв
•Ведення табеля обліку робочого часу та складання графіків роботи персоналу
•Оформлення і контроль замовлень партнерів, закупівля сировини та витратних матеріалів (борошно, тахіна, шоколад, господарчі товари)
•Робота з сервісами автоматизації (Choice, Bond)
•Відкриття та закриття каси, ведення касової дисципліни
Сушеф
с 06.2024 по 02.2025
(8 месяцев)
Gastro 15, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював спочатку адміністратором , потім перейшов на кухню саме на процес видачі і оформлення замовлення
В обовʼязки входило керування якості страв , керування роботи гарячого та холодного процесу , створення закупки та прийом її, навчання персоналу , також разом с шефом створення тех карт , наказів на введення страв , пропоацювання та ведення нового меню як постійного так і сезонного, проведення інвентаризації та внесення її до бланків
Адміністратор ресторану
с 01.2024 по 06.2024
(5 месяцев)
I Feel&Co, мережа ресторанів, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота у високому ритмі , багатозадачність , робота з 1С , внесення закупок , виконання списань , ведення графіку персонала , робота з чек листом відкриття закладу, керування роботи персоналу , робота з старт-стоп листом , проведення 5-ти хвилинки перед початком зміни , касова дисципліна , заповнення звітності , контроль обслуговування в залі , вирішення конфліктних ситуацій
Робота з виною картою понад 100 позицій вина , проходження навчання по управлінню персоналом , роботою в сфері обслуговування
Відвідування дигустацій вина
Піцайоло
с 11.2022 по 11.2023
(1 год)
HVL, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування піци в печі на дровах , розкатка тіста руками , зотівлі , приготування та формування тіста , створення закупки продуктів , підтримка чистоти на робочому місці , та швидка віддача піци
Піцайоло
с 07.2022 по 12.2022
(5 месяцев)
Baraboo, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працюва у ресторані в Любліні (Польща) приготування піци , контроль якості та робота у високому темпі
Образование
Криворізький будівельний коледж
Будівництво та цивільна інженерія, Кривий Ріг
Неоконченное высшее, с 2018 по 2022 (4 года)
Знания и навыки
- Уважність
- Самостійне прийняття рішень
- Користувач ПК
- Уміння аналізувати
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
Дополнительная информация
Є достатня база знань для того щоб створювати нові страви , керувати командою та зростати в подальшому разом
Працював кухарем , піццайоло , адміністратором , офіціантом та су шефом
В сфері готельно-ресторанного бізнесу працюю з 15-ти років , на разі 21
Похожие кандидаты
-
Менеджер з інтернет-комунікацій
Одесса -
Менеджер з інтернет-комунікацій
Одесса, Удаленно -
Social media manager
Одесса -
Адміністратор, помічник керівника
Одесса, Другие страны, Удаленно -
Менеджер з продажу
Одесса, Днепр , еще 4 города -
Менеджер з розвитку бізнесу, копірайтер
20000 грн, Одесса, Днепр , еще 3 города